Delislim, απάτη; Αρνητικές απόψεις, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Delislim είναι μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη λύση στην καταπολέμηση του  υπερβολικού βάρους .

Ένα πολύ αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά να φέρει το σώμα σε κατάσταση διατροφικής κέτωσης. Χάρη στην ειδικά επιλεγμένη σύνθεσή του, το Delislim είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους χωρίς την πιθανότητα παρενεργειών.

Δεν είναι δυνατόν  να παραγγείλετε και να αγοράσετε το Delislim σε φαρμακείο επειδή τα φαρμακεία χρεώνουν πολύ υψηλό περιθώριο. Διατίθεται μόνο στον  επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή  .

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Έλεγχος: EasyLoss, Guavital

Πώς η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων;

Το υπερβολικό βάρος μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση λίπους στις αρτηρίες (αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν αίμα στα όργανα). Εάν οι αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα στην καρδιά καταστραφούν και φράξουν, μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή. Εάν αυτό συμβεί στις αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα στον εγκέφαλο, μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή αγγειακή άνοια.

Τα λέμε 

Σωματικό λίπος και σχήμα σώματος

Όλοι χρειάζονται λίγο σωματικό λίπος για να παραμείνουν υγιείς. Αλλά η υπερβολική ποσότητα, ειδικά γύρω από τη μέση, θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας.

Έχουμε διαφορετικούς τύπους σωματικού λίπους.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το αξιοσημείωτο λίπος ακριβώς κάτω από το δέρμα. Αυτό ονομάζεται υποδόριο λίπος. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία προέρχεται από έναν άλλο τύπο λίπους που ονομάζεται σπλαχνικό λίπος. Βρίσκεται κοντά στα εσωτερικά μας όργανα όπως η καρδιά και το συκώτι.

Το σπλαχνικό λίπος μπορεί να επηρεαστεί από:

Όλοι αυτοί οι παράγοντες κινδύνου σχετίζονται στενά με παθήσεις της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.

Η μεταφορά ενός φορτίου γύρω από τη μέση σας μπορεί να κάνει πιο δύσκολο για το σώμα σας να χρησιμοποιήσει μια ορμόνη που ονομάζεται ινσουλίνη, η οποία ελέγχει τα επίπεδα γλυκόζης (σάκχαρο) στο αίμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη τύπου 2. Τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα βλάπτουν τις αρτηρίες και αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών και αιμοφόρων αγγείων.

Τα άτομα με σχήμα μήλου (υπερβάλλον σωματικό βάρος γύρω από τη μέση) διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τα άτομα με σχήμα αχλαδιού (βάρος γύρω από τους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς) επειδή το λίπος συσσωρεύεται γύρω από τα όργανά τους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς αλλιώς μπορεί να με επηρεάσει το υπερβολικό βάρος;

Μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι και να σας λείπει η ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να μην έχετε κίνητρο για άσκηση ή άσκηση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καταθλιπτική διάθεση.

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι δύσκολη και απαιτεί αποφασιστικότητα. Αλλά με τις σωστές πληροφορίες και λίγη θέληση, μπορείτε να τα καταφέρετε και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια για να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

Πώς μπορώ να ξέρω αν είμαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος;

Υπάρχουν τρεις μετρήσεις που βοηθούν να προσδιορίσετε εάν είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι:

 • Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)
 • Περιφέρεια μέσης i
 • Αναλογία μέσης προς ύψος

Εδώ περιγράφουμε τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα και σας δείχνουμε πώς μπορείτε να ανταγωνιστείτε ή πού μπορείτε να λάβετε βοήθεια. Είναι χρήσιμο να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία μετρήσεις και μπορεί να είναι πολύ εύκολο να κάνετε και τις τρεις.

Μπορεί να πιστεύετε ότι το να μετράτε τον εαυτό σας είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά είναι ένα θετικό πρώτο βήμα για εσάς προς ένα πιο υγιές μέλλον.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Delislim

Πώς να υπολογίσετε το ΔΜΣ σας

Το πρώτο βήμα για τον υπολογισμό του ΔΜΣ σας είναι να μετρήσετε το ύψος και το βάρος σας. Ο γιατρός σας ή η νοσοκόμα σας μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς εάν δεν μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι.

Μπορείτε να υπολογίσετε το ΔΜΣ σας με βάση το ύψος και το βάρος σας. Η αριθμομηχανή μας  ΔΜΣ μπορεί  να σας βοηθήσει και να μάθετε εάν το βάρος σας θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας.

Ο ΔΜΣ σας σας κατατάσσει σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες: λιποβαρής, υγιής, υπέρβαρος ή παχύσαρκος.

 • Υποσιτισμός: ΔΜΣ κάτω από 18,5
 • κανονική Težina: ΔΜΣ 18,5 έως 24,9
 • Υπέρβαρο: ΔΜΣ 25 έως 29,9
 • Παχυσαρκία 1ος βαθμός: ΔΜΣ από 30 έως 34,9
 • Παχυσαρκία 2ος βαθμός: ΔΜΣ από 35 έως 39,9
 • Παχυσαρκία 3ου βαθμού: ΔΜΣ 40 ή περισσότερο

Τι είναι το Delislim; Πώς λειτουργεί;

Το Delislim Weight Loss Formula είναι ένα καινοτόμο χάπι για ασφαλή απώλεια βάρους, βελτιώνει το μεταβολισμό, λειτουργεί δύο φορές πιο αποτελεσματικά από παρόμοια φάρμακα απώλειας βάρους που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά.

Η χρήση του καταλήγει στο να φέρει το σώμα σε κατάσταση κέτωσης, η οποία οδηγεί σε διέγερση της διαδικασίας καύσης λίπους. Η δράση του ενεργοποιεί τη μετατροπή των εναποθέσεων λίπους σε κινητική ενέργεια του σώματος, η οποία σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις υπερβολικές θερμίδες.

Σύμφωνα με τους περισσότερους διατροφολόγους, το κετο είναι μια μεταβολική κατάσταση του σώματος κατά την οποία ο μεταβολισμός επιταχύνεται και τα αποθέματα λίπους καίγονται και μετατρέπονται σε ενέργεια για άσκηση.

Οι περισσότεροι υδατάνθρακες μετατρέπονται σε γλυκόζη (ζάχαρη), η οποία είναι η κύρια πηγή ενέργειας του οργανισμού. Όταν οι υδατάνθρακες αποβάλλονται από τη διατροφή, το σώμα αρχίζει να καίει το αποθηκευμένο λίπος για να κορεστεί τα τριγλυκερίδια με γλυκόζη. Αυτό οδηγεί στο σχηματισμό κετονικών σωμάτων, τα οποία συσσωρεύονται στο αίμα και απεκκρίνονται με τα ούρα. Το αποτέλεσμα είναι μια επιταχυνόμενη διαδικασία απώλειας βάρους που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τη σιλουέτα σας.

«Η δράση του  Delislim  επιτρέπει στο σώμα να αποκτήσει ενέργεια καίγοντας λίπος και όχι υδατάνθρακες».

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Συστατικά Delislim – τι περιέχει η κάψουλα;

Η σύνθεση των καψουλών είναι εντελώς οργανική και δεν προκαλεί απόρριψη από τον οργανισμό ή άλλες επιβλαβείς παρενέργειες.

Το Delislim  είναι μια 100% φυσική  φόρμουλα δίαιτας κετο για απώλεια βάρους  . Ο κατασκευαστής αυτού του βιολογικού συμπληρώματος διατροφής έχει αντικαταστήσει τη δημοφιλή δίαιτα κετο με μια αποτελεσματική μέθοδο καταπολέμησης των εναποθέσεων λίπους.

Βοηθά στην απομάκρυνση του υποδόριου λίπους από το σώμα πολύ πιο γρήγορα χάρη στη βοήθεια μιας ενημερωμένης, ισχυρής κετόνης –  συνεφρίνης που καίει λίπος  .

Το εκχύλισμα γκουάβα  είναι ένα άλλο ενεργό συστατικό στις κάψουλες. Η γκουάβα περιέχει πολλές πολύτιμες ουσίες που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Αυτές είναι  οι βιταμίνες Ε, Β, Α, C  (επίσης υπάρχουν πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από γκουάβα παρά από πορτοκάλι), καθώς και ασβέστιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, χαλκός, μαγνήσιο, σίδηρος, σελήνιο, κάλιο, πολλά στυπτικά, φυτικές ίνες, κορεσμένα λιπαρά οξέα, Λιπαρά οξέα, δισακχαρίτες, νερό, πρωτεΐνες, πηκτίνες και λίπη.

Η κατανάλωση  γκουάβα  βοηθά στην ομαλοποίηση του πεπτικού συστήματος, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για άτομα που προσπαθούν να χάσουν βάρος. Παρά τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε θερμίδες, η γκουάβα είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας όγκου επειδή είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες και υγιεινές φυτικές πρωτεΐνες. Αυτές οι δύο ιδιότητες υποδηλώνουν ότι το γκουάβα είναι εξαιρετικό για απώλεια βάρους.

Αυτή η ουσία βοηθά το σώμα να εισέλθει στη μεταβολική κατάσταση της κέτωσης. Ήδη μετά τη λήψη του πρώτου χαπιού, μπορείτε να παρατηρήσετε σημαντική επιτάχυνση της απώλειας βάρους και αυξημένη ενέργεια.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Delislim

Delislim – αποτελέσματα και οφέλη

Τα κύρια και αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα του Delislim περιλαμβάνουν:

 • μειωμένη όρεξη?
 • αποτελεσματική αφαίρεση των εναποθέσεων λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.
 • αυξημένη σωματική και πνευματική δραστηριότητα.
 • εξάλειψη των συμπτωμάτων κυτταρίτιδας?
 • Απελευθερώστε την ένταση και το άγχος.

Το Delislim με φόρμουλα με βάση τη συνεφρίνη είναι μια επαναστατική ανακάλυψη που προκάλεσε σάλο στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και μεταξύ διατροφολόγων και ειδικών τροφίμων. Η φυσική σύνθεση του συμπληρώματος διατροφής σας επιτρέπει να χάσετε τουλάχιστον 0,5 κιλά την ημέρα. Επιπλέον, τα συστατικά του προϊόντος είναι χωρίς καμία απόρριψη ή παρενέργειες.

Για αποτελεσματικό αποτέλεσμα και γρήγορη διαμόρφωση του σώματος, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε προσεκτικά τις λεπτομερείς οδηγίες χρήσης που επισυνάπτονται στο προϊόν.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς να χρησιμοποιήσετε το DeliSlim; Οδηγίες φαρμακευτικής αγωγής, δοσολογία

Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Το Delislim  πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Για να έχετε 100% αποτελέσματα από τον κύκλο πρόσληψης σας, πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη δίαιτα που θα πρέπει να περιέχει το μεγαλύτερο μέρος του λίπους, μια μέτρια ποσότητα πρωτεΐνης και μια μικρή ποσότητα υδατανθράκων. Μια αναλογία 70% λιπαρών, 25% πρωτεϊνών και 5% υδατανθράκων θα ήταν ιδανική.

Οδηγίες και μέθοδοι χρήσης του φαρμάκου:

 1. Πάρτε 1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα με νερό.
 2. Επιμείνετε σε μια συγκεκριμένη δίαιτα.
 3. Βρείτε τη σωστή χρήση για την επιπλέον ενέργεια που προέρχεται από την καύση λίπους.

Ενδείξεις για τη χρήση των καψουλών αδυνατίσματος Delislim

Το Delislim  μπορεί να ενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Αφαιρέστε τις εναποθέσεις λίπους από προβληματικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του στομάχου και των γοφών.
 2. Μετατροπή λιπών και υδατανθράκων σε κινητική ενέργεια που απαιτείται για την άσκηση για την εξάλειψη του στρες και της κούρασης.
 3. Επιταχύνει την κέτωση και βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση.
 4. Γρήγορος χρόνος αποκατάστασης μετά την προπόνηση.
 5. τόνωση της ανάπτυξης μυϊκής μάζας?
 6. Καταπολεμήστε την υπερβολική όρεξη.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Delislim

Delislim φόρουμ: πραγματικές κριτικές και απόψεις.

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του Delislim επιβεβαιώνονται από πολυάριθμες κριτικές και αξιολογήσεις από εγχώριους και ξένους καταναλωτές σε δημοφιλή φόρουμ και πηγές πληροφοριών που είναι αφιερωμένες στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Δεν υπάρχουν πρακτικά αρνητικές κριτικές, ειδικά στο Διαδίκτυο.

«Μετά τη δεύτερη γέννα, άρχισα να παίρνω βάρος. Τίποτα δεν βοήθησε: ασκήσεις στο γυμναστήριο, μια ειδικά επιλεγμένη διατροφή, ένας δραστήριος τρόπος ζωής. Τότε ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι οφείλεται στην ιδιαίτερη κατάσταση του οργανισμού μετά τον τοκετό (ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, οι πρωτεΐνες και τα λίπη δεν έχουν χρόνο να μετατραπούν σε κινητική ενέργεια και να μετατραπούν σε αποθήκες λίπους.) Ο ίδιος ο διατροφολόγος με συμβούλεψε να πάρω Delislim και πες ότι είναι χρήσιμο στο 90% των περιπτώσεων.Και θεέ μου το πίνω μόνο 2 βδομάδες αυτό το συμπλήρωμα και ήδη έχω καταφέρει να χάσω 8,5 κιλά. Και αυτό μόνο για 14 ημέρες. Το προτείνω σε όλους τους υπέρβαρους.»

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το υπερβολικό βάρος στο παρελθόν γιατί έπαιζα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα και έκανα έναν ενεργό τρόπο ζωής. Μετά από ρήξη του χιαστού μου, έπρεπε να εγκαταλείψω τον αθλητισμό. Έπρεπε να δουλέψω σκληρότερα και να κάθομαι περισσότερο, τα επίπεδα ενέργειάς μου ήταν στο ελάχιστο. και ω θεοί, 96 κιλά. Αποφασισμένος να χάσω βάρος, στράφηκα στον Delislim. Και έτσι λειτούργησε! Μετά από ένα μήνα χρήσης ζυγίζω ήδη 77 κιλά και δεν πρόκειται να σταματήσω. Η συμβουλή μου σε όλους.”

Delislim – Πού μπορώ να το αγοράσω;

Ο οίκος παραγωγής είναι το μόνο δυνατό σημείο πώλησης για το Delislim. Ούτε το φαρμακείο ούτε η Amazon έχουν το δικαίωμα να διανέμουν το προϊόν επειδή δεν διαθέτουν κανονιστικά έγγραφα. Ο κατασκευαστής εφαρμόζει αυτήν την αρχή για να αποφύγει την πώληση προϊόντων απομίμησης και να διατηρήσει μια σταθερή τιμή προϊόντος.

Delislim τιμή

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, το Delislim κοστίζει πλέον μόνο -50%. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα καθώς το προϊόν κοστίζει συνήθως το διπλάσιο.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Website | + posts

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε