Eternelle Gold Day, Night; Αρνητικές απόψεις, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε

Eternelle Gold Day, Night  είναι μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου ημέρας και νύχτας φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας συστατικά. Η κρέμα δρα στο δέρμα και το καθαρίζει ορατά Πτυχή και βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση του προσώπου.

Τρεις στρώσεις δέρματος

Το ανθρώπινο δέρμα αποτελείται από τρία στρώματα: επιδερμίδα, χόριο και υποδόριο ιστό.

 1. Επιδερμίδα:
  Η επιδερμίδα είναι το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Είναι πλούσιο σε κερατίνη, η οποία παρέχει τραχύτητα και αντοχή στο νερό. Σε αυτό το στρώμα δέρματος, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος απορρίπτονται και εντοπίζεται η μελανίνη (σκούρα χρωστική ουσία). Η επιδερμίδα δρα ως φραγμός στα υποκείμενα στρώματα, παρέχει επαρκή  καθημερινή αντηλιακή προστασία  και αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού μας.
 2. Χόριο:
  Κάτω από την επιδερμίδα υπάρχει ένα παχύ στρώμα χόριο. Το χόριο αποτελείται από νεύρα, λίπη, αιμοφόρα αγγεία, ίνες ελαστίνης και κολλαγόνο. Το κολλαγόνο – το οποίο αποτελεί περίπου το 80% του χόριου – είναι μια πρωτεΐνη που είναι το κύριο συστατικό του συνδετικού ιστού του σώματος. Το κολλαγόνο δίνει στο δέρμα δύναμη, ενώ η ελαστίνη (όπως υποδηλώνει το όνομα) δίνει στο δέρμα ελαστικότητα και του επιτρέπει να τεντώνεται μπρος-πίσω.
 3. Υποδόριος ιστός:
  Το υποδόριο στρώμα αποτελείται από λίπος. Είναι πρωτίστως υπεύθυνο για να σας κρατά ζεστούς και να διατηρείτε τα εσωτερικά μας όργανα στη θέση τους.

Οι δομικές αλλαγές μέσα σε αυτά τα τρία στρώματα του δέρματος είναι υπεύθυνες για τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Υπάρχουν δύο διαφορετικές διαδικασίες που προκαλούν τέτοιες αλλαγές και οδηγούν στο σχηματισμό ρυτίδων: η εσωτερική γήρανση και η εξωτερική γήρανση.

Ελέγξτε επίσης

Eternelle Gold

Εγγενής γήρανση

Η εγγενής γήρανση, γνωστή και ως χρονολογική γήρανση, εμφανίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες. Η εγγενής γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία, και παρόλο που τα περισσότερα σώματα ωριμάζουν σε παρόμοιους χρόνους, διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με την κληρονομικότητα:

 • Από την ηλικία των 20 ετών και μετά, το σώμα μας παράγει 1% λιγότερο κολλαγόνο κάθε χρόνο. Καθώς οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης γίνονται πιο παχιές και χαλαρές, το δέρμα γίνεται ανελαστικό και εύθραυστο. Τα σημάδια της προσπάθειας να τεντώσετε το δέρμα μπρος-πίσω μετατρέπονται σε ορατές ρυτίδες. Ακόμα και στα 20 σου, η διαδικασία απολέπισης επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα του δέρματος και να κολλάνε μεταξύ τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Στην ηλικία των 30 ετών, η μεταφορά υγρασίας μεταξύ του χόριου και της επιδερμίδας επιβραδύνεται και τα λιπώδη κύτταρα αρχίζουν να συρρικνώνονται, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται θαμπό. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα παράγει λιγότερο σμήγμα (έλαιο). Αυτό κάνει την υφή του δέρματος να γίνεται πιο ξηρή και οι ρυτίδες να γίνονται πιο αισθητές – γι’ αυτό μπορεί να παρατηρήσετε  τα πόδια της χήνας γύρω από τα μάτια  , καθώς αυτή η περιοχή έχει πολύ λίγους σμηγματογόνους αδένες.
 • Η παραγωγή κολλαγόνου σταματά στην ηλικία των 40 ετών και σχηματίζονται ρυτίδες καθώς οι ίνες αρχίζουν να σπάνε και να σκληραίνουν. Ο κυτταρικός κύκλος του δέρματος επιβραδύνεται και η αναγέννηση των κυττάρων γίνεται πιο δύσκολη.
 • Μετά την ηλικία των 50 αρχίζουμε να χάνουμε το λίπος που είναι αποθηκευμένο στον υποδόριο ιστό, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λεπτό. Η απώλεια οιστρογόνων μετά την εμμηνόπαυση συμβάλλει επίσης στην λεπτότητα και κάνει το δέρμα να καταστρέφεται πιο εύκολα. Το δέρμα μας επηρεάζεται επίσης από τη στένωση των αιμοφόρων αγγείων και τη μειωμένη κυκλοφορία του αίματος.

Όλοι αυτοί οι εσωτερικοί παράγοντες συμβάλλουν σε  προβλήματα ρυτίδων, χαλάρωσης και μελάγχρωσης  . Αυτή η διαδικασία γήρανσης είναι πολύ αργή και συμβάλλει μόνο σε ένα μικρό ποσοστό του σχηματισμού ρυτίδων. Οι περισσότερες ρυτίδες προκύπτουν από εξωτερικές επιδράσεις της γήρανσης του δέρματος.

Εξωτερική γήρανση

Έχετε ξυπνήσει ποτέ ένα πρωί και σας υποδέχτηκαν στον καθρέφτη με μια ρυτίδα που θα ορκιζόσασταν ότι δεν υπήρχε το προηγούμενο βράδυ; Αυτό πιθανότατα οφειλόταν σε εξωτερική γήρανση. Αυτός ο τύπος γήρανσης περιλαμβάνει περιβαλλοντικές επιρροές που οδηγούν στο σχηματισμό ρυτίδων και ευθύνονται για τα πιο δραματικά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Εδώ είναι μερικές από τις πιο κοινές αιτίες εξωτερικής γήρανσης.

 • Επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου και στάσεις ύπνου:
  Όταν χαμογελάτε, σχηματίζονται ρυτίδες στις γωνίες του στόματός σας καθώς τα χείλη σας σφίγγουν τα μάγουλά σας μεταξύ τους. Τέτοιες επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε ρυτίδες που ονομάζονται γραμμές έκφρασης. Ενώ όλοι θα πρέπει να είναι περήφανοι για το χαμόγελό τους, άλλες μορφές έκφρασης είναι απογοητευμένες. Θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί κάθε φορά που τρίβετε τα νυσταγμένα μάτια σας το πρωί και μάθετε περισσότερα  για το τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε πρησμένα σκούρα μάτια  . Επιπρόσθετα, δοκιμάστε να εναλλάσσετε σε ποια πλευρά του προσώπου σας κοιμάστε για να μειώσετε τον κίνδυνο εμβάθυνσης των ρυτίδων στο πλάι της μύτης σας.
 • Κάπνισμα:
  Κόψτε το κάπνισμα! Αυτό είναι επιβλαβές για την υγεία σας και οδηγεί σε ρυτίδες στο πρόσωπό σας. Κάθε φορά που ρουφάτε ένα τσιγάρο, τραβάτε κάτι που λέγεται μυς της θήκης. Αυτή η επαναλαμβανόμενη κίνηση έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τις γραμμές έκφρασης: πρόωρες ρυτίδες που χαρίζουν ηλικία. Επιπλέον, η νικοτίνη που περιέχεται στα τσιγάρα προκαλεί συστολή των κυττάρων του αίματος στο πιο εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας. Όταν η κυκλοφορία του αίματος μειώνεται, το δέρμα στερείται οξυγόνου και σημαντικών θρεπτικών συστατικών όπως η βιταμίνη Α. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να χαλαρώνει πρόωρα και να σχηματίζει ρυτίδες.
 • Ρύπανση:
  Οι ελεύθερες ρίζες (ή τα επιβλαβή μόρια που διψούν για ηλεκτρόνια) προκαλούν βλάβες επειδή κλέβουν ηλεκτρόνια από άλλα μόρια στο σώμα μας. Αυτή η επίδραση αλλάζει τις χημικές δομές και τις βιολογικές λειτουργίες και έτσι επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης, η οποία εμφανίζεται στο δέρμα μας με τη μορφή ρυτίδων. Η ρύπανση είναι μια κύρια πηγή έκθεσης στις ελεύθερες ρίζες και παρόλο που τα αντιοξειδωτικά ένζυμα μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, εξακολουθεί να εμφανίζεται βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες. Προστατέψτε το πρόσωπο και το δέρμα σας  από τις καθημερινές βλάβες με τη συλλογή μας Total Protection.
 • Έκθεση στον ήλιο:
  Η φωτογήρανση, ή οι αλλαγές που σχετίζονται με τον ήλιο, είναι μακράν η μεγαλύτερη αιτία σχηματισμού ρυτίδων και μπορεί   να μειωθεί με την τακτική χρήση ασφαλών, χωρίς τοξίνες αντηλιακά . Το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας ισχυρίζεται ότι η φωτογήρανση  είναι υπεύθυνη για το 80 τοις εκατό των ρυτίδων  . Όταν οι ακτίνες UVA διεισδύουν βαθιά στο στρώμα του δέρματος, διασπούν το κολλαγόνο και την ελαστίνη που χρειαζόμαστε. Όταν αυτές οι ζωτικές πρωτεΐνες διασπώνται, το δέρμα αρχίζει να κρεμάει και να σχηματίζει ρυτίδες. Οι ρυτίδες είναι μόνο μία από τις συνέπειες της βλάβης από τον ήλιο. Η φωτογήρανση προκαλεί επίσης κηλίδες από τον ήλιο, τραχιά υφή, προβλήματα μελάγχρωσης και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει στην ανάπτυξη θανατηφόρου καρκίνου του δέρματος  .

Τι είναι το Eternelle Gold και σε τι χρησιμοποιείται;

Η αντιρυτιδική κρέμα προσώπου  Eternelle Gold  είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τη μείωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Η κρέμα περιέχει ισχυρά συστατικά που ενυδατώνουν, θρέφουν και αναπλάθουν το δέρμα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Το Eternelle Gold  είναι γνωστό για την ικανότητά του να λειαίνει, να σφίγγει και να φωτίζει το δέρμα, συμβάλλοντας σε μια νεανική και λαμπερή εμφάνιση.

Θεραπευτικές ενδείξεις

Το Eternelle Gold  συνιστάται σε αρκετές περιπτώσεις για την πρόληψη των ρυτίδων του προσώπου.  Ακολουθεί μια λίστα με τις περιπτώσεις στις οποίες συνιστάται η χρήση της αντιρυτιδικής κρέμας  Eternelle Gold :

 • Ρυτίδες και λεπτές γραμμές:  Το Eternellegold  είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση των ρυτίδων του προσώπου και των λεπτών γραμμών, βοηθώντας να δώσει στο δέρμα μια πιο λεία και νεανική εμφάνιση.
 • Ξηρό, θαμπό δέρμα: Εάν το δέρμα του προσώπου σας φαίνεται ξηρό, αφυδατωμένο ή θαμπό, η χρήση του  Eternelle Gold μπορεί  να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματός σας και στην αποκατάσταση της φυσικής του λάμψης.
 • Ώριμο δέρμα: Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα μπορεί να χάσει την ελαστικότητά του και να γίνει λιγότερο σφριγηλό. Το Eternelle Gold  είναι κατάλληλο για άτομα με ώριμο δέρμα που θέλουν να μειώσουν τα σημάδια γήρανσης και να βελτιώσουν τη σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος.
 • Πρόληψη ρυτίδων: Η τακτική χρήση του  Eternelle-Gold  μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης νέων ρυτίδων και να διατηρήσει υγιές, νεανικό δέρμα με την πάροδο του χρόνου.
Eternelle Gold

Έτσι λειτουργεί  η κρέμα Eternelle Gold

Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή της, η Eternelle Gold Cream έχει  στοχευμένο αποτέλεσμα και προλαμβάνει τις ρυτίδες του προσώπου. Αυτή η κρέμα περιέχει ενεργά συστατικά που λειτουργούν συνεργιστικά και παρέχουν πολλαπλά οφέλη:

 1. Μείωση ρυτίδων: Συγκεκριμένα συστατικά του  Eternellegold  έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ορατή μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Η κρέμα υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και βοηθά στη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.
 2. Ενυδάτωση και θρέψη:  Το Eternelle Gold  περιέχει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της βέλτιστης ενυδάτωσης του δέρματος. Η κρέμα σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα, αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό.
 3. Βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματος: Χάρη στην αναγεννητική του δράση,  το Eternelle Gold μπορεί να  βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση του δέρματος. Μειώνει το γκρι, εξομαλύνει το χρώμα και δίνει στο δέρμα λαμπερή και νεανική όψη.
 4. Προστασία από εξωτερικούς παράγοντες:  Το Eternelle Gold  περιέχει επίσης συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από βλάβες που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και οι επιβλαβείς ακτίνες UV. Αυτό αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος και το σχηματισμό νέων ρυτίδων.

Σύνθεση  Eternelle Gold  – ενεργά συστατικά

Ακολουθεί η λίστα των συστατικών και τα αποτελέσματά τους:

 1. Βλαστοκύτταρα πράσινου μήλου  : Τα βλαστοκύτταρα του πράσινου μήλου είναι γνωστά για τις αναγεννητικές τους ιδιότητες. Αυτό το συστατικό μπορεί να διεισδύσει στον υποδόριο λιπώδη ιστό και να παρέχει ευεργετικά θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος. Τα βλαστοκύτταρα του πράσινου μήλου μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υφής του δέρματος, στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και στην προώθηση νεανικότερου, φωτεινότερου δέρματος.
 2. Υαλουρονικό Οξύ  : Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ισχυρή ενυδατική κρέμα που μπορεί να διατηρήσει την υγρασία στο δέρμα, βοηθώντας στη διατήρηση του δέρματος ενυδατωμένο, απαλό και λείο.
 3. Πεπτίδια  : Τα πεπτίδια είναι πρωτεϊνικές ενώσεις που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.
 4. Εκχύλισμα φυκιών  : Τα εκχυλίσματα φυκιών είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών και να βελτιώσουν τη λάμψη του.
 5. Βιταμίνη C  : Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να προωθήσει την παραγωγή κολλαγόνου, να βελτιώσει την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων και να δώσει στο δέρμα σας πιο φωτεινή, πιο ομοιόμορφη εμφάνιση.
 6. Λάδι Jojoba  : Το λάδι Jojoba έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπραϋντική και θρέψη του ξηρού δέρματος, στη βελτίωση της ελαστικότητάς του και στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.
 7. Εκχύλισμα Aloe Vera  : Το εκχύλισμα Aloe Vera είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, να μειώσει τη φλεγμονή και να βελτιώσει τη συνολική υφή του δέρματος.
 8. Βιταμίνη Ε  : Η βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση του κατεστραμμένου δέρματος και να βελτιώσει την ελαστικότητά του.

Πλεονεκτήματα

Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια οφέλη της  αντιρυτιδικής κρέμας Eternelle Gold:

 1. Μείωση ρυτίδων: Η κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων του προσώπου και των λεπτών γραμμών, δίνοντας στο δέρμα μια πιο λεία και νεανική εμφάνιση.
 2. Βαθιά ενυδάτωση: Αυτή η κρέμα παρέχει εντατική υγρασία στο δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της βέλτιστης ισορροπίας του νερού και μειώνοντας την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα.
 3. Αναγέννηση δέρματος: Χάρη στη βιοδραστική φόρμουλα, το Eternelle Gold διεγείρει   τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή του και μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης.
 4. Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος: Με την τακτική χρήση του  Eternelle Gold,  μπορείτε να παρατηρήσετε βελτίωση στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος, να γίνεται πιο σφριγηλό και πιο συμπαγές.
 5. Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων:  Το Eternelle Gold  μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης σκούρων κηλίδων και αποχρωματισμού στο δέρμα, προάγοντας έναν πιο ομοιόμορφο και λαμπερό τόνο δέρματος.
 6. Αντιοξειδωτική Προστασία: Αυτή η κρέμα περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση και τις περιβαλλοντικές βλάβες.
 7. Αίσθηση άνεσης και ευεξίας: Χάρη στην ελαφριά υφή και τη θρεπτική του φόρμουλα , το Eternelle Gold παρέχει   μια ευχάριστη αίσθηση άνεσης και ευεξίας όταν εφαρμόζεται.

Φύλλο οδηγιών χρήσης – Πώς  να χρησιμοποιήσετε το Eternelle Gold ;

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης προτού πάρετε αυτό το φάρμακο γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου  Eternelle Gold  , ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Απλώστε  το Eternelle Gold  στο πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε τυχόν πληγείσες περιοχές με ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
 • Κάντε μασάζ με το προϊόν στο δέρμα με ελαφριές, κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
 • Το αποτέλεσμα της κρέμας είναι ορατό από το πρώτο λεπτό χρήσης και διαρκεί για πολλούς μήνες.

Ακολουθεί ένα κατά προσέγγιση πρόγραμμα για τη χρήση  της κρέμας Eternelle-Gold:

 • Μετά από 7 έως 10 ημέρες χρήσης: Θα παρατηρήσετε το αποτέλεσμα της λείανσης του δέρματος και της μείωσης των ρυτίδων.
 • 10 έως 15 ημέρες χρήσης: Η κρέμα συμβάλλει στην ομαλοποίηση του μεσοκυττάριου μεταβολισμού και έτσι προάγει την καλύτερη λειτουργικότητα του δέρματος.
 • 15 έως 20 ημέρες χρήσης: Τα κύτταρα του δέρματος αναγεννούνται και επιστρέφει η ελαστικότητα.
 • Από 20 έως 30+ ημέρες χρήσης: Παρατηρείται συνεχής ανάπλαση του δέρματος και ενοποίηση των υπαρχόντων αποτελεσμάτων.

Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το Eternelle Gold  μέχρι να επιτευχθεί και να παγιωθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η κρέμα μπορεί να προκαλέσει ορατή αναζωογόνηση του δέρματος, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 10-15 χρόνια ανάλογα με την ηλικία και την ατομική κατάσταση του δέρματος.

Οι επόμενοι κύκλοι χρήσης μπορούν να επαναλαμβάνονται κάθε έξι μήνες για να διατηρηθούν και να ενισχυθούν τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.

Eternelle Gold

Πραγματικές κριτικές, αρνητικές κριτικές – σχόλια από το φόρουμ

«Είμαι 62 ετών και καθηγήτρια ιστορίας. Από τότε που χρησιμοποίησα την  αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Eternelle Gold  , έχω παρατηρήσει μια εκπληκτική βελτίωση στην κατάσταση του δέρματός μου. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές που γίνονται πιο ορατές με την ηλικία μειώνονται ορατά. Το δέρμα μου έχει γίνει πιο σφριγηλό και ελαστικό και δείχνω νεότερος και πιο φρέσκος. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένα προϊόν θα μπορούσε να έχει τόσο θετική επίδραση στο ώριμο δέρμα μου. Το Eternellegold  πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και τώρα το προτείνω σε όλες τις γυναίκες της ηλικίας μου που θέλουν να βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας τους. Χάρη στην  Eternelle Gold,  νιώθω πιο σίγουρη και λαμπερή από ποτέ».

«Είμαι 50 χρονών και δικηγόρος. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ την  αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Eternelle Gold  , έχω παρατηρήσει μια αισθητή αλλαγή στο δέρμα μου. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, που γίνονται πιο ορατές με την ηλικία, έχουν μειωθεί σημαντικά. Το δέρμα μου έγινε πιο σφριγηλό, πιο λείο και πιο ελαστικό και ανέκτησα την αυτοπεποίθησή μου. Το Eternelle Gold  ξεπέρασε τις προσδοκίες μου όσον αφορά τα ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χάρη σε αυτή την καταπληκτική κρέμα, νιώθω πλέον σίγουρη και χαρούμενη που μπορώ να έχω λαμπερό και νεανικό δέρμα κάθε μέρα.  Μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα το Eternelle Gold σε όλες τις γυναίκες που θέλουν ορατά αποτελέσματα στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που αξίζει κάθε δεκάρα!».

Τιμή και πού να αγοράσετε, επίσημη ιστοσελίδα

Ο κατασκευαστής προσφέρει έκπτωση 50% στην τιμή καταλόγου. Για να κάνετε μια παραγγελία, απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Η χρήση κωδικού προσφοράς δεν απαιτείται. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες και για να παραγγείλετε ηλεκτρονικά.

Website | + posts

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε