Floraluxa, πώς να το χρησιμοποιήσετε; Αρνητικές απόψεις, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Floraluxa είναι ένα τσάι για την καταπολέμηση  των παρασίτων  στο σώμα. Περιέχει φυσικά συστατικά που βοηθούν στον καθαρισμό του σώματος από τα παράσιτα και βελτιώνουν τη συνολική υγεία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα παράσιτα

Υπάρχει ένας μύθος ότι τα εντερικά παράσιτα και οι παρασιτικές ασθένειες είναι σπάνια και δύσκολα μεταδιδόμενα. Αυτοί οι μικροσκοπικοί ωτοστόπ είναι πιο συνηθισμένοι από όσο νομίζετε και επηρεάζουν κάτι περισσότερο από το πεπτικό σας σύστημα.

Τα συμπτώματα του παρασίτου  συχνά εκδηλώνονται ως γαστρεντερική δυσφορία, αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αυτοί οι εισβολείς μπορούν να προκαλέσουν όλεθρο σε όλο το σώμα, από τον εγκέφαλο μέχρι το συκώτι. Κάποια από αυτά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα που μπορεί να διαρκέσουν χρόνια. Τα παράσιτα μπορούν επίσης να συμβάλουν στη φλεγμονή, στην ανοσολογική ανεπάρκεια, ακόμη και στην ενεργοποίηση της αυτοάνοσης.

Τα σκουλήκια και τα πρωτόζωα είναι οι δύο κύριοι τύποι εντερικών παρασίτων. Οι ελμίνθοι είναι πολυκύτταρα παρασιτικά σκουλήκια όπως οι καρφίτσες, οι αγκυλόστομες, οι ταινίες και οι στρογγυλοί σκώληκες. Τα πρωτόζωα είναι μικροσκοπικά, μονοκύτταρα παράσιτα. Επειδή τα πρωτόζωα είναι αόρατα με γυμνό μάτι και δεν   προκαλούν πάντα άμεσα συμπτώματα , είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπιστούν. Οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν για χρόνια χωρίς να γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί.

Πώς μπορείτε να μολυνθείτε από παράσιτα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο εύκολο είναι να μολυνθεί κανείς από ένα παράσιτο. Οι σκληρές, προστατευτικές κύστεις που περιβάλλουν το παράσιτο επιτρέπουν μεγάλο κύκλο ζωής και εύκολη μετάδοση. Τα πρωτόζωα είναι ιδιαίτερα εύκολο να μολυνθούν μέσω της στοματικής οδού, καθώς αρκεί μόνο μία κύστη για να διεισδύσει στη στοματική κοιλότητα και να προκαλέσει μόλυνση.

Τα ταξίδια σε χώρες με κακώς ανεπτυγμένες εγκαταστάσεις υγιεινής και κακή ποιότητα πόσιμου νερού είναι ένας τρόπος μόλυνσης από το παράσιτο, αλλά όχι ο μόνος τρόπος. Εκτός από τα ταξίδια, οι πιο συνηθισμένοι τρόποι μόλυνσης από παράσιτα είναι:

 • Κολύμπι – Μερικά παράσιτα ευδοκιμούν στο νερό και το χλώριο δεν τα σκοτώνει όλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι κατά λάθος κατάποση νερού από δημόσια πισίνα, υδρομασάζ ή ποτάμι.     
 • Τρόφιμα – Τα άπλυτα τρόφιμα και τα άψογα θαλασσινά είναι τέλεια κρυψώνες για παράσιτα.
 • Φροντίδα για τους άλλους – Το να βοηθάτε άλλους με προσωπική φροντίδα, όπως το μπάνιο και η αλλαγή πάνας, σας θέτει σε κίνδυνο να εκτεθείτε σε παράσιτα. Αυτό κάνει τους παιδικούς σταθμούς και τους οίκους ευγηρίας τα πιο εύκολα μέρη για να προσβληθεί κανείς από το παράσιτο.
 • Υπαίθριες δραστηριότητες – Μπορείτε να μολυνθείτε από το παράσιτο εάν δεν πλύνετε τα χέρια σας μετά από υπαίθριες δραστηριότητες όπως η κηπουρική ή η ιππασία.
 • Πόσιμο μολυσμένου νερού – Η μόλυνση του δημόσιου πόσιμου νερού δεν είναι συνηθισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά συμβαίνει. Εάν παίρνετε το νερό σας από ένα πηγάδι, διατρέχετε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο, σύμφωνα με το CDC. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά από μια πλημμύρα, όπου τα μολυσμένα λύματα μπορούν να εισέλθουν σε ιδιωτικά πηγάδια.
Floraluxa

Συμπτώματα παρασίτων

Διαφορετικά παράσιτα προκαλούν πολλά διαφορετικά συμπτώματα και μερικά μπορεί να μιμούνται άλλες μολυσματικές ασθένειες. Ανεξάρτητα από το αν ο ένοχος είναι ένα σκουλήκι ή ένα πρωτόζωο, τα πιο γνωστά συμπτώματα ενός παρασίτου είναι:

 • Γαστρεντερικά προβλήματα – επειδή τα παράσιτα εγκαθίστανται στα έντερα, εκεί συμβαίνει το μεγαλύτερο μέρος της βλάβης. Η διάρροια, η δυσκοιλιότητα, τα αέρια, το φούσκωμα και η ναυτία είναι τυπικά συμπτώματα των παρασίτων.
 • Απώλεια βάρους – Τα παράσιτα μπορεί να προκαλέσουν ναυτία και κακή απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια βάρους.
 • Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης – Τα παράσιτα κλέβουν θρεπτικά συστατικά και διαταράσσουν το μικροβίωμα του εντέρου, προκαλώντας κόπωση και ομίχλη του εγκεφάλου.
 • Αναιμία – Ορισμένα παράσιτα τρέφονται με ερυθρά αιμοσφαίρια, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε αναιμία. 1
 • Πόνος στις αρθρώσεις – Υπάρχει μια γνωστή σύνδεση μεταξύ παρασιτικών λοιμώξεων και αρθρίτιδας, που προκαλούν πόνο και πρήξιμο στις αρθρώσεις. 
 • Ο βρουξισμός, ή το σφίξιμο και το τρίξιμο των δοντιών, είναι ένα ελάχιστα γνωστό σύμπτωμα παρασίτων που εμφανίζεται συχνότερα στα παιδιά. 
 • Πυρετός – Πολλά διαφορετικά παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν πυρετό. Αν και εμφανίζεται συχνότερα κατά τη στιγμή της αρχικής μόλυνσης, μπορεί επίσης να είναι σύμπτωμα χρόνιας ή μη θεραπευμένης λοίμωξης.

Τα εντερικά παράσιτα είναι επίσης μια γνωστή αιτία ορισμένων φλεγμονωδών και αυτοάνοσων ασθενειών. Στην πραγματικότητα, πολλές αυτοάνοσες ασθένειες μπορεί να προκληθούν από έναν μολυσματικό παράγοντα, συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων, βακτηρίων, ιών ή μυκήτων.

Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Floraluxa και για ποιο σκοπό χρησιμοποιείται

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση Floraluxa και τι θεραπευτικές ενδείξεις υπάρχουν;

Το Floraluxa είναι ένα φυσικό τσάι ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση των παρασιτικών λοιμώξεων στο σώμα. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό βοτάνων που βοηθούν στον αποτελεσματικό καθαρισμό του σώματος από τα παράσιτα και τα αυγά τους, βελτιώνοντας τη γενική υγεία. Το Floraluxa  έχει αντιπαρασιτικές ιδιότητες και βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στην καταπολέμηση των παρασιτικών λοιμώξεων.

Θεραπευτικές ενδείξεις

Η χρήση του τσαγιού Floraluxa αξίζει τον κόπο στις ακόλουθες περιπτώσεις   :

 • Για συμπτώματα παρασιτικών λοιμώξεων όπως συνεχής κόπωση, μειωμένη ανοσία, πεπτικά προβλήματα, αλλεργικές αντιδράσεις, νευρικότητα και άγχος.
 • Επαφή με πιθανές πηγές παρασίτων, όπως: Β. μολυσμένο πόσιμο νερό, ωμά ή καλά μαγειρεμένα τρόφιμα, επαφή με ζώα ή μολυσμένο έδαφος.

Πώς λειτουργεί; Μηχανισμός δράσης

Το αντιπαρασιτικό τσάι  Floraluxa  έχει ολοκληρωμένη δράση χάρη στη μοναδική του σύνθεση και τα φυσικά συστατικά του. Το Floraluxa  περιέχει φυτά και βότανα γνωστά για τις αντιπαρασιτικές και αποτοξινωτικές τους επιδράσεις.

Τα αποτελέσματα του  τσαγιού Floraluxa μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κύριες πτυχές:

 • Καθαρισμός και αποτοξίνωση: Τα ενεργά συστατικά του τσαγιού βοηθούν στην απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης. Βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του ήπατος, των νεφρών και των εντέρων και προωθούν την αποβολή των τοξινών και των άχρηστων προϊόντων από το σώμα.
 • Αντιπαρασιτική δράση:  Το τσάι Floraluxa  περιέχει φυτά με αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Είναι σε θέση να καταστρέψουν τα παράσιτα και να εμποδίσουν την ανάπτυξή τους, βοηθώντας έτσι στον καθαρισμό του σώματος. Συστατικά όπως το μαύρο καρύδι, το γαρύφαλλο, η κανέλα και το δεντρολίβανο είναι γνωστά για τις αντιπαρασιτικές τους ιδιότητες.
 • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα:  Το τσάι Floraluxa  ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει τα παράσιτα και τις επιδράσεις τους πιο αποτελεσματικά. Ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα βοηθά στη βελτίωση της συνολικής υγείας και μειώνει την πιθανότητα επαναμόλυνσης.
Floraluxa

Σύνθεση  Floralux  – ενεργά συστατικά

Το αντιπαρασιτικό τσάι  Floraluxa  περιέχει τα ακόλουθα συστατικά και τα αποτελέσματά τους:

 • Αψιθιά  (Artemisia absinthium): Η αψιθιά έχει αντιπαρασιτικές ιδιότητες και βοηθά στην καταπολέμηση των παρασίτων όπως τα σκουλήκια και τα πλατύσκωληκα. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της πέψης και της γενικής υγείας.
 • Βότανο ρίγανης  (Origanum vulgare): Το βότανο της ρίγανης έχει ισχυρές αντιπαρασιτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση διαφόρων παρασιτικών λοιμώξεων. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
 • Βότανο Thymi Vulgari (Thymus vulgaris): Το βότανο Thymi Vulgari έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των παρασίτων. Βελτιώνει επίσης τη λειτουργία του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Herba Mentha Folium  (Mentha piperita): Το Herba Mentha Folium, γνωστό και ως μέντα, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη ορισμένων παρασίτων. Βοηθά επίσης στην ανακούφιση της δυσπεψίας και στη μείωση της φλεγμονής.
 • Φρούτος γλυκάνισου  (Pimpinella anisum): Το γλυκάνισο Fructus έχει αντιπαρασιτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση ορισμένων παρασίτων όπως τα σκουλήκια. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της πέψης και στην ανακούφιση από το πρήξιμο της κοιλιάς.

Τα συστατικά του  τσαγιού Floraluxa συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα συνεργικό αποτέλεσμα και να βοηθήσουν τον οργανισμό να καταπολεμήσει τα παράσιτα, βελτιώνοντας έτσι την πέψη, τη γενική υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πλεονεκτήματα

Το αντιπαρασιτικό τσάι  Floraluxa  προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Φυσική Φόρμουλα:  Το τσάι Floraluxa  παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά γνωστά για τις αντιπαρασιτικές και αποτοξινωτικές τους ιδιότητες. Αυτό το καθιστά ασφαλές στην κατανάλωση και προκαλεί λιγότερες παρενέργειες που σχετίζονται με χημικά παρασκευάσματα.
 • Έλεγχος φυτοφαρμάκων:  Το τσάι Floraluxa βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων τύπων παρασίτων όπως σκουλήκια, επίπεδες σκώληκες και άλλα. Τα ενεργά συστατικά του βοηθούν στην εξόντωση των παρασίτων και στην αναστολή της αναπαραγωγής τους.
 • Αποτοξίνωση του σώματος: Τα παράσιτα μπορούν να δηλητηριάσουν τον οργανισμό με άχρηστα προϊόντα και τοξίνες. Το τσάι Floraluxa  βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από αυτές τις βλαβερές ουσίες και τοξίνες, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική υγεία του σώματος.
 • Βελτιωμένη πέψη:  Το τσάι Floraluxa  βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, με αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, λιγότερο κοιλιακό φούσκωμα και γενικά βελτιωμένη πέψη.
 • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα: Η τακτική κατανάλωση  τσαγιού Floraluxa  ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και κάνει το σώμα σας πιο ανθεκτικό σε παρασιτικές λοιμώξεις και άλλες ασθένειες.
 • Εύκολο στη χρήση:  Το τσάι Floraluxa  είναι εύκολο να παρασκευαστεί και να καταναλωθεί. Απλώς ρίξτε ζεστό νερό στο μείγμα τσαγιού, ετοιμάστε και πιείτε. Είναι βολικό και βολικό για χρήση στο σπίτι.

Φύλλο οδηγιών χρήσης – Πώς  να χρησιμοποιήσετε το Floraluxa  ;

Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, διαβάστε προσεκτικά αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Το αντιπαρασιτικό τσάι  Floraluxa  πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Ακολουθούν οι γενικές συστάσεις εφαρμογής:

 • Ετοιμάστε ένα φλιτζάνι ή βραστήρα: Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού (περίπου 2 g)  τσάι Floraluxa  με ζεστό νερό (περίπου 200 ml).
 • Αφήστε το να βράσει: Καλύψτε το φλιτζάνι ή κλείστε το βραστήρα με ένα καπάκι και αφήστε το να βράσει για 10-15 λεπτά.
 • Τύπος: Μετά την παρασκευή, στραγγίστε το τσάι για να αφαιρέσετε τα φυτικά σωματίδια και να αποκτήσετε ένα διαυγές ρόφημα.
 • Τρόπος χρήσης: Πίνετε ζεστό ή κρύο τσάι πολλές φορές την ημέρα σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Συνήθως συνιστάται να πίνετε τσάι πριν από τα γεύματα ή ορισμένες ώρες της ημέρας.
 • Alcozar

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις δοσολογίας στη συσκευασία ή τις οδηγίες χρήσης και να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

Floraluxa

Επιπτώσεις από τη χρήση του συμπληρώματος διατροφής

Τα αποτελέσματα της χρήσης  τσαγιού Floraluxa για παράσιτα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Μείωση παρασίτων: Το τσάι Floraluxa  βοηθά να σκοτωθούν και να μειωθούν τα παράσιτα στο σώμα, όπως τα σκουλήκια, τα επίπεδα σκουλήκια και άλλα είδη παρασίτων.
 • Καθαρισμός σώματος: Το τσάι βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος εξαλείφοντας τα απόβλητα και τις βλαβερές τοξίνες που μπορεί να προκληθούν από τα παράσιτα.
 • Βελτίωση της πέψης: Το τσάι Floraluxa  μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης, στη μείωση του κοιλιακού φουσκώματος, στη βελτίωση της πέψης και στην απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.
 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Η τακτική κατανάλωση  τσαγιού Floraluxa  μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και να κάνει το σώμα πιο ανθεκτικό στις λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένων των παρασιτικών.
 • Γενική ευεξία: Το τσάι μπορεί να συμβάλει στη συνολική υγεία του σώματος βελτιώνοντας την υγεία, την ενέργεια και τη ζωτικότητα.

Πραγματικές κριτικές, αρνητικές απόψεις – σχόλια φόρουμ

«Ονομάζομαι Ρόζα, είμαι 68 ετών και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το αντιπαρασιτικό τσάι  Floraluxa  . Έχω παλέψει με πεπτικά προβλήματα και έλλειψη ενέργειας εδώ και αρκετό καιρό. Έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες αλλά χωρίς διαρκή αποτελέσματα. Μετά  ανακάλυψα το Floralux  . Μετά από ένα μήνα θεραπείας με τσάι, παρατήρησα σημαντική βελτίωση. Νιώθω πιο ανάλαφρη, το πεπτικό μου σύστημα φαίνεται πιο υγιές και έχω περισσότερη ενέργεια όλη την ημέρα. Το τσάι έχει ευχάριστη γεύση και πίνεται εύκολα.  Χαίρομαι που έδωσα την ευκαιρία στο Floralux και το προτείνω σε όποιον αναζητά έναν φυσικό τρόπο να καταπολεμήσει τα παράσιτα και να βελτιώσει την υγεία του».

Πραγματικές κριτικές, αρνητικές κριτικές

«Με λένε Μάρκο, είμαι 45 ετών και εργάζομαι ως μηχανικός. Λόγω της δουλειάς μου, ανησυχούσα για πιθανή προσβολή από παράσιτα. Όταν άκουσα για  το Floraluxa  , αποφάσισα να το δοκιμάσω για να αποτρέψω τυχόν προβλήματα. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τα αποτελέσματα. Μετά από μερικές εβδομάδες που πίνω τσάι, νιώθω πιο ανάλαφρη και λιγότερο κουρασμένη. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα υγείας που να σχετίζεται με παράσιτα. Το Floraluxa  έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό και με κρατά υγιή και προστατευμένο. Είμαι ευγνώμων που το ανακάλυψα και το συνιστώ σε όποιον αναζητά μια φυσική λύση ελέγχου παρασίτων.»

Επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή – 50% έκπτωση, τιμή, πού να αγοράσετε

Η τιμή του  προϊόντος Floraluxa είναι τώρα σε προσφορά. Ο κατασκευαστής προσφέρει αυτήν τη στιγμή έκπτωση -50%. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς για την παραγγελία. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και κάντε μια παραγγελία ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε ένα πρωτότυπο προϊόν και μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση.

Website | + posts

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε