Fortolex, λειτουργεί; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Fortolex  – Ο σχηματισμός εκφυλισμών  που ονομάζονται bunions  μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε από εμάς, ανεξαρτήτως ηλικίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα προκαλείται από τη χρήση ακατάλληλων υποδημάτων ή την ακατάλληλη κατανομή του σωματικού βάρους. Τις περισσότερες φορές όμως ο λόγος έγκειται στην κληρονομικότητα αυτής της πάθησης – άρα το πρόβλημα προκύπτει αυθόρμητα.

Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις,  τα κότσια μπορούν  να αφαιρεθούν μόνο μέσω επεμβατικής χειρουργικής. Ωστόσο, από τότε που το Fortolex  βγήκε στην αγορά, μπορεί να είναι ανώδυνο και εξίσου αποτελεσματικό.

Τι είναι το hallux valgus;

Τι είναι   ο βλαϊκός χαλασμός   ; Το Hallux valgus είναι η πιο κοινή παραμόρφωση του μπροστινού μέρους του ποδιού και των δακτύλων. Το Hallux valgus επηρεάζει το 23% των ατόμων ηλικίας 18 έως 65 ετών και περισσότερο από το 35% των ατόμων άνω των 65 ετών. Λόγω του εντυπωσιακού σχήματός του, ονομάζεται επίσης εξόγκωμα ή γάγγλιο.

Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού κινείται πέρα ​​από τη γραμμή και δείχνει προς την εξωτερική άκρη του ποδιού. Με βλαισικό δάκτυλο, η συχνά επώδυνη και φλεγμονώδης, διογκωμένη κεφαλή του μεταταρσίου στη μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση του μεγάλου δακτύλου διογκώνεται και πιέζει το παπούτσι.

Στην περίπτωση της παραμόρφωσης του βλαισού, το μεγάλο δάκτυλο αρχικά αποκλίνει προς την εξωτερική άκρη του ποδιού – σχεδόν πάντα σε συνδυασμό με πλατυποδία. Με το βλαισικό δάκτυλο, ο τένοντας του μεγάλου δακτύλου δεν είναι πλέον παράλληλος με το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και δεν είναι ίσιος στη μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση του μεγάλου δακτύλου: Αντίθετα, υπάρχει απόκλιση από τη φυσιολογική ευθυγράμμιση του μεγάλου δακτύλου.

Αυτό δημιουργεί μια αυξανόμενη και συνήθως επώδυνη, φλεγμονώδη διόγκωση στη μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση του μεγάλου δακτύλου: αυτή είναι η προεξέχουσα σφαίρα του δακτύλου του ποδιού που συνδέεται πάντα με ένα βλαισικό δάκτυλο.

Fortolex

Τι είδη δεμάτων υπάρχουν;

Τα κότσια στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι τα πιο συνηθισμένα. Άλλοι τύποι περιλαμβάνουν:

 • Συγγενής βλαισός κοιλίας:   Μερικά μωρά γεννιούνται με κόγχους.
 • Νεανικό ή Νεανικό Hallux Valgus:   Οι έφηβοι και οι έφηβοι ηλικίας μεταξύ 10 και 15 ετών μπορούν να αναπτύξουν κάψουλες.
 • Tailor’s Knuckle:   Ονομάζεται επίσης bunionette, αυτό το bunion σχηματίζεται στην εξωτερική βάση του ροζ (μικρού) ποδιού.

Τι προκαλεί τα κότσια;

Η πίεση από τον τρόπο που περπατάτε (μηχανική του ποδιού) ή το σχήμα του ποδιού σας (δομή του ποδιού) αναγκάζει το μεγάλο δάχτυλο να κυρτώσει προς το δεύτερο δάκτυλο. Τα κότσι εμφανίζονται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Το να στέκεστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να φοράτε στενά παπούτσια με κακή εφαρμογή μπορεί να επιδεινώσει τον πόνο των κόγχων, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου για τα κότσια;

Είναι πιο πιθανό να έχετε ένα εξόγκωμα εάν:

 • Οικογενειακό ιστορικό κόγχων λόγω κληρονομικών προβλημάτων στη δομή του ποδιού, όπως η   πλατυποδία   .
 • Τραυματισμοί στα πόδια.
 • Φλεγμονώδεις ασθένειες όπως η   ρευματοειδής αρθρίτιδα   .

Τι είναι το Fortolex;

Το Fortolex  είναι μια κρέμα που αποτρέπει την εκφύλιση του αστραγάλου, κοινώς γνωστή ως  haluks  . 

Η κρέμα εκτιμάται όλο και περισσότερο ως εναλλακτική λύση στα επώδυνα και επακόλουθα μέτρα αποκατάστασης μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Μέσω της τακτικής χρήσης, είναι δυνατό να επαναφέρετε τη σωστή θέση του ποδιού με φυσικό τρόπο.

Αυτήν τη στιγμή,  το Fortolex είναι  ένας από τους πιο δημοφιλείς διορθωτές κάλων στην αγορά. Η αποτελεσματικότητά του αποδεικνύεται από πολλές συστάσεις από ειδικούς που ασχολούνται με τη δυσλειτουργία των ποδιών και των ποδιών.

Σε ποιον προορίζεται το Fortolex;

Το Fortolex  έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν προβλήματα με την άνετη κίνηση και παρατηρούν προοδευτικές αλλαγές στην εμφάνιση των ποδιών τους. Τα κότσια είναι ο σχηματισμός ενός ορατού, κόκκινου οιδήματος στο πλάι του ποδιού.

Πρόκειται για εκφύλιση των αρθρώσεων που προκαλείται από ολίσθηση των δακτύλων, που βρίσκονται στο εγκάρσιο τόξο του ποδιού. Το μεγαλύτερο δάκτυλο του ποδιού σταδιακά παραμορφώνεται και στη συνέχεια σχηματίζει ένα ορατό εξόγκωμα που μπορεί να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου, να γίνει υπερευαίσθητο και επιρρεπές σε εκδορές. Η κατάσταση που περιγράφεται είναι η θυλακίτιδα.

Fortolex

Ποιο είναι το μυστικό της αποτελεσματικότητας του  Fortolex  ;

Κατά τη δημιουργία της συσκευής διόρθωσης Fortolex  , λήφθηκαν υπόψη οι αιτίες των αλλαγών στο σύστημα των ποδιών και της φλεγμονής. Χάρη στη λεπτομερή ανάλυση, έχει αναπτυχθεί μια καινοτόμος τεχνολογία που σας επιτρέπει να αναπαράγετε φυσικά τη σωστή θέση του ποδιού.

Με την τακτική χρήση της συσκευής διόρθωσης, η φλεγμονή μειώνεται σημαντικά και το οίδημα μειώνεται σημαντικά λόγω της βελτιωμένης κυκλοφορίας του αίματος στο σημείο του εκφυλισμού. Με τον καιρό, το πρόβλημα θα υποχωρήσει και η κανονική κίνηση του ποδιού θα αποκατασταθεί.

Αυτή η διαδικασία είναι δυνατή χάρη στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και στη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων υλικών από τα οποία  κατασκευάζεται η συσκευή διόρθωσης Fortolex. Το σύνολο εναρμονίζεται τέλεια με τις κινήσεις του ποδιού χωρίς να προκαλεί ενόχληση κατά τη χρήση. Χάρη στο  Fortolex,  το σωματικό βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα και η εκφυλιστική περιοχή ελαφραίνει σταδιακά. Στη συνέχεια, το πρόβλημα μειώνεται μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως το πρόβλημα.

Επιπλέον, οι μύες των ποδιών ενισχύονται σωστά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αυτό ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση της φλεγμονής. Σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση, οι μύες που είχαν προηγουμένως αδρανοποιηθεί ενεργοποιούνται για να λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Η θεραπεία με Fortolex έχει αποδειχθεί επιστημονικά   ότι παράγει καλύτερα αποτελέσματα από την επώδυνη χειρουργική επέμβαση.

Ποια συστατικά περιέχει το Fortolex;

Το Fortolex έχει 100% φυσική και πατενταρισμένη σύνθεση. Η μυστική συνταγή της κρέμας αναπτύχθηκε από αποδεδειγμένους ειδικούς στον τομέα της βοτανοθεραπείας και της θεραπείας παθήσεων των αρθρώσεων. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα βασικά συστατικά που περιλαμβάνονται στην τελική έκδοση του ολοκληρωμένου μέτρου.

Τα συστατικά του Fortolex είναι:

 • Ginkgo Biloba   – οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του αποκαθιστούν τη βέλτιστη υγεία των αρθρώσεων και των οστών.
 • Κάστανο   – αυτό το συστατικό αυξάνει την κινητικότητα επειδή ενισχύει τον χόνδρο.
 • Μενθόλη   – αυτό το συστατικό εξαλείφει τον πόνο και ανακουφίζει από τη δυσκαμψία και το πρήξιμο των αρθρώσεων.
 • Καφεΐνη   – υποστηρίζει την αντοχή και τη φυσική ανθεκτικότητα ενισχύοντας τις επιδράσεις άλλων ουσιών που περιέχει.
 • Nemanex
Fortolex

Είναι πραγματικά αποτελεσματική η χρήση  του Fortolex ;

Η αποτελεσματικότητα της  συσκευής διόρθωσης Fortolex  αποδεικνύεται από πολλές συστάσεις από ειδικούς και άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία. Σε καθένα από αυτά, το πρόβλημα των κόγχων μειώθηκε και δεν εκδηλώθηκε μετά το τέλος της θεραπείας.

Η προφυλακτική χρήση της συσκευής συνιστάται επίσης σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο αυτού του εκφυλισμού. Η αφαίρεση  των κόγχων  με  το Fortolex  είναι αποτελεσματική, αλλά απαιτεί χρόνο και υπομονή. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά πιο ικανοποιητικά από μια επέμβαση που απαιτεί μακρά αποκατάσταση και πολλαπλές αλλαγές επιδέσμου.

Επιπλέον, η χρήση της συσκευής διόρθωσης κατά τις καθημερινές δραστηριότητες, ακόμη και τη σωματική δραστηριότητα είναι εξαιρετικά εύκολη και απαρατήρητη. Η καινοτόμος τεχνολογία εξασφαλίζει άνεση μέρα και νύχτα χωρίς τον κίνδυνο επιπλοκών.

Επιπλέον, ο χρόνος θεραπείας μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες ρυθμίζοντας τη θέση της συσκευής διόρθωσης. Όταν  το Fortolex  βγαίνει στην αγορά, το να απαλλαγείτε από τα bunions δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψετε την ελευθερία κινήσεων και μπορεί να είναι διαθέσιμο σε όλους.

Αξίζει  να δοκιμάσετε το Fortolex  ;

Είναι ιδανική λύση για άτομα που φοβούνται την επεμβατική αφαίρεση της φλεγμονής και επομένως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυξανόμενο πόνο. Αυτή τη στιγμή, η χειρουργική επέμβαση είναι η τελευταία λύση. Όσοι παλεύουν με το πρόβλημα του κόγχου θα πρέπει να επιλέξουν τον  διορθωτή Fortolex  , ο οποίος σίγουρα θα φέρει ανακούφιση και θα αποτρέψει την επανεμφάνιση του προβλήματος.

Website | + posts

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε