Germivir, απάτη; Αρνητικές κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, τιμή, Πού να αγοράσετε

Germivir είναι ένα προϊόν που προορίζεται για την καταπολέμηση και την εξάλειψη των παρασίτων από τον οργανισμό. Περιέχουν φυσικά συστατικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν μέσα ή πάνω σε έναν άλλο οργανισμό, που ονομάζεται ξενιστής. Τα παράσιτα μπορεί να είναι μικροσκοπικά ή αρκετά μεγάλα ώστε να φαίνονται με γυμνό μάτι και επιβιώνουν τρέφοντας τον ξενιστή τους. Μπορούν επίσης να μεταδώσουν παρασιτικές λοιμώξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σήψη.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Η σήψη, που συχνά ονομάζεται δηλητηρίαση αίματος, είναι η απειλητική για τη ζωή απάντηση του οργανισμού σε μια μόλυνση. Η σήψη σκοτώνει και προκαλεί αναπηρία εκατομμύρια ανθρώπους και απαιτεί έγκαιρη ανίχνευση και ταχεία θεραπεία για να επιβιώσει.

Η σήψη είναι μια ασθένεια και το σηπτικό σοκ μπορεί να προκληθεί από λοίμωξη οπουδήποτε στο σώμα, όπως  πνευμονία  ,  γρίπη  ή  λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος  . Σε όλο τον κόσμο, το ένα τρίτο των ανθρώπων που αναπτύσσουν σήψη πεθαίνουν. Πολλοί άνθρωποι που επιβιώνουν αντιμετωπίζουν επιδράσεις που αλλάζουν τη ζωή τους, όπως  διαταραχή μετατραυματικού στρες  (PTSD), χρόνιο πόνο και κόπωση, δυσλειτουργία οργάνων (τα όργανα δεν λειτουργούν σωστά) και/ή  ακρωτηριασμούς  .

Παραδείγματα παρασιτικών λοιμώξεων

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Παραδείγματα παρασιτικών λοιμώξεων

Μερικοί πιστεύουν ότι οι παρασιτικές λοιμώξεις όπως  η ελονοσία  εμφανίζονται μόνο σε αναπτυσσόμενες χώρες ή τροπικές περιοχές, αλλά παρασιτικές λοιμώξεις συμβαίνουν επίσης στη Βόρεια Αμερική. Οι πιο κοινές λοιμώξεις στη Βόρεια Αμερική περιλαμβάνουν τις λοιμώξεις Giardia (μέσω μολυσμένου νερού) και τοξοπλάσμωση (μεταδιδόμενη από γάτες).

Άλλα περιλαμβάνουν:

 • E.vermcularis  , ή pinworms
 • Trypanosoma cruzi  , η αιτία της νόσου Chagas.
 • Εχινοκόκκωση, μια άλλη ταινία, που μεταδίδεται από σκύλους και πρόβατα
 • Κυστικέρκωση ή ταινία.
 • Τοξοκαρίαση, ή στρογγυλό σκουλήκι.
 • Τριχομονάση, σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη.
 • Αμεμπιάζα

Ποια είναι τα συμπτώματα των παρασιτικών λοιμώξεων;

Τα συμπτώματα των παρασιτικών λοιμώξεων εξαρτώνται από το παράσιτο. Να μερικά παραδείγματα:

Η λοίμωξη Giardia (γιαρδίαση)  μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα όπως διάρροια, κοιλιακές κράμπες και φούσκωμα, αέρια, ναυτία, κόπωση και απώλεια βάρους. Δεν αναπτύσσουν όλα τα μολυσμένα άτομα συμπτώματα και μπορεί εν αγνοία τους να μεταδώσουν τη μόλυνση σε άλλους.

Νόσος Chagas  :  Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τη νόσο Chagas μπορεί να μην έχουν συμπτώματα για τις πρώτες εβδομάδες ή μήνες. Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να εμφανίσετε ήπιο πρήξιμο στο σημείο της μόλυνσης, χαμηλό πυρετό, πόνους στο σώμα, δερματικό εξάνθημα, πονοκέφαλο, ναυτία και έμετο, διάρροια και πρησμένους λεμφαδένες, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων. Στη συνέχεια, η μόλυνση εισέρχεται στη χρόνια φάση. Σε αυτό το σημείο, σημεία και συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε άτομα που δεν είχαν συμπτώματα κατά την οξεία φάση. Μπορεί να περιλαμβάνουν ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, πρήξιμο του οισοφάγου που δυσκολεύει την κατάποση και κοιλιακό άλγος ή δυσκοιλιότητα. Η μόλυνση μπορεί επίσης να προκαλέσει καρδιακή ανακοπή.

Ταινία  :  Τα συμπτώματα της ταινίας μπορεί να μην γίνουν αντιληπτά αμέσως και δεν ξεκινούν παρά μόνο 8 εβδομάδες μετά την ανάπτυξη της ταινίας στο έντερο. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι ήπια και μη ειδικά και περιλαμβάνουν ναυτία, διάρροια, δυσκοιλιότητα και κοιλιακό άλγος. Εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία, οι ταινίες μπορούν να ζήσουν για χρόνια και να οδηγήσουν σε υποσιτισμό. Οι μακροχρόνιες επιπλοκές μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, τύφλωση και επιληπτικές κρίσεις.

Πώς διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται οι παρασιτικές λοιμώξεις;

Η θεραπεία για παρασιτικές λοιμώξεις εξαρτάται από τον τύπο της λοίμωξης και τη σοβαρότητα της μόλυνσης. Οι εξετάσεις αίματος μπορεί να δείξουν την παρουσία παρασίτων, π.χ. εκείνων που προκαλούν τη νόσο Chagas, και τα δείγματα κοπράνων (από τις κινήσεις του εντέρου) μπορεί να δείξουν την παρουσία παρασίτων που μολύνουν τα έντερα.

Λοιμώξεις Giardia:  Η μόλυνση συνήθως υποχωρεί από μόνη της μέσα σε λίγες εβδομάδες. Εάν η λοίμωξη είναι σοβαρή ή δεν υποχωρεί, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει φάρμακα όπως μετρονιδαζόλη (Flagyl), τινιδαζόλη (Tindamax) ή νιταζοξανίδη (Alinia).

Νόσος Chagas  :  Τα αντιπαρασιτικά φάρμακα benznidazole και nifurtimox θα σκοτώσουν τα παράσιτα, αλλά μπορεί να χρειαστούν άλλες θεραπείες για επιπλοκές όπως καρδιακά προβλήματα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Germivir

Ταινία  : Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα φάρμακα για την εξόντωση της ταινίας είναι η πραζικουαντέλη (Biltricide), η αλβενδαζόλη (Albenza) και η νιταζοξανίδη (Alinia). Ωστόσο, εάν η λοίμωξη εξελιχθεί και γίνει πιο επεμβατική, μπορεί να χρειαστεί θεραπεία με αντιφλεγμονώδη φάρμακα, αντισπασμωδικά, παροχέτευση υγρού από τον εγκέφαλο ή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των κύστεων της ταινίας.

Ασκαρίαση  : Υπάρχουν διάφοροι τύποι στρογγυλών σκουληκιών, επομένως η θεραπεία ποικίλλει ανάλογα με τη μόλυνση. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα φάρμακα για στρογγυλά σκουλήκια περιλαμβάνουν μεδενδαζόλη (Vermox), αλβδεναζόλη (Albenza) και ιβερμεκτίνη (Stromectol). Εάν υπάρχει εντερική απόφραξη, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του σκουληκιού.

Τι είναι το Germivir και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Το Germivir είναι ένα προϊόν με τη μορφή καψουλών που προορίζονται για την καταπολέμηση των παρασίτων. Σκοπός του είναι να βοηθήσει στην εξάλειψη και τον έλεγχο της παρουσίας παρασίτων στον οργανισμό. Τα φυσικά συστατικά του είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να υποστηρίξουν την αποτοξίνωση και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προβλεπόμενη χρήση

Το Germivir μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις. Ακολουθεί μια λίστα καταστάσεων στις οποίες αξίζει να χρησιμοποιήσετε:

 • Παρασιτικές λοιμώξεις: Το Germivir είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν υπάρχουν συμπτώματα παρασιτικών λοιμώξεων, όπως διάρροια, κοιλιακή δυσφορία, ναυτία, μεταξύ άλλων.
 • Ταξιδέψτε σε ενδημικές περιοχές: Εάν ταξιδεύετε σε περιοχές όπου υπάρχει υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης παρασίτων, όπως ορισμένες τροπικές χώρες ή αγροτικές περιοχές, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Germivir ως προληπτικό μέτρο.
 • Ζώντας με ζώα: Εάν έχετε κατοικίδια στο σπίτι ή εργάζεστε και έρχεστε σε επαφή με ζώα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Germivir για να μειώσετε τον κίνδυνο παρασιτικών λοιμώξεων.
 • Επαναλαμβανόμενα ή χρόνια συμπτώματα: Εάν εμφανίσετε επαναλαμβανόμενα πεπτικά συμπτώματα όπως κοιλιακό άλγος, ανεξήγητη απώλεια βάρους ή επίμονη κόπωση, το Germivir μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη θεραπεία πιθανών παρασιτικών λοιμώξεων.
 • Αποτοξίνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Το Germivir μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός προγράμματος αποτοξίνωσης ή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος γενικότερα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των παρασίτων και να προωθήσει μια υγιή ισορροπία στον οργανισμό.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Germivir

Πώς δρα το Germivir;

Το Germivir είναι ένα αντιπαρασιτικό συμπλήρωμα που δρα με διάφορους τρόπους για την καταπολέμηση των παρασίτων στο σώμα. Ακολουθεί μια λίστα με τις επιδράσεις του Germivir:

 • Εξάλειψη των εντερικών παρασίτων: Το Germivir περιέχει ενεργά συστατικά με αντιπαρασιτικές ιδιότητες που βοηθούν στην εξάλειψη των παρασίτων που ζουν στον πεπτικό σωλήνα. Αυτά τα συστατικά δρουν άμεσα στα παράσιτα, αποδυναμώνοντάς τα και διευκολύνοντας την αποβολή τους από τον οργανισμό.
 • Αντιμικροβιακή δράση: Εκτός από την καταπολέμηση των παρασίτων, το Germivir έχει και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι βοηθά στη μείωση του φορτίου των επιβλαβών μικροοργανισμών στα έντερα, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να σχετίζονται με παρασιτικές λοιμώξεις.
 • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα: Το Germivir περιέχει συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, βοηθώντας το σώμα σας να καταπολεμήσει τα παράσιτα πιο αποτελεσματικά. Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα ενάντια στις παρασιτικές λοιμώξεις και μπορεί να σας βοηθήσει να αναρρώσετε πιο γρήγορα.
 • Βελτιωμένη πεπτική υγεία: Τα εντερικά παράσιτα συχνά προκαλούν πεπτικά προβλήματα όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα και κοιλιακή δυσφορία. Το Germivir μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πεπτικής υγείας εξαλείφοντας τα παράσιτα και αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία των εντέρων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και υγιέστερη εντερική λειτουργία.
 • Πρόληψη επαναμολύνσεων: Το Germivir όχι μόνο βοηθά στην εξάλειψη των υπαρχόντων παρασίτων, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη πιθανών επαναμολύνσεων. Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνοντας την υγεία του εντέρου, το Germivir δημιουργεί ένα περιβάλλον λιγότερο ευνοϊκό για τον πολλαπλασιασμό των παρασίτων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μιας νέας εισβολής.

Συστατικά Germivir (σύνθεση)

 • Εκχύλισμα σκόρδου : Το σκόρδο είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιπαρασιτικές του ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση των εντερικών παρασίτων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Εκχύλισμα μαύρου καρυδιού : Το μαύρο καρύδι είναι ένα αποτελεσματικό συστατικό ενάντια σε διάφορους τύπους παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλών σκουληκιών και των σκουληκιών. Έχει αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες.
 • Σπόροι κολοκύθας : Οι σπόροι κολοκύθας περιέχουν ένα αμινοξύ που ονομάζεται κουκουρβιτίνη, το οποίο είναι τοξικό για τα παράσιτα. Βοηθούν στην εξάλειψη των εντερικών παρασίτων και υποστηρίζουν την υγεία του πεπτικού συστήματος.
 • Εκχύλισμα γαρύφαλλου : Το γαρίφαλο έχει αντιπαρασιτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση των παρασίτων και υποστηρίζει την υγεία του εντέρου.
 • Εκχύλισμα Tansy : Το Tansy είναι γνωστό για τις ανθελμινθικές του ιδιότητες, δηλαδή την καταπολέμηση των εντερικών σκουληκιών. Βοηθά στην εξάλειψη των παρασίτων από το πεπτικό σύστημα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Συνολικά, τα συστατικά του Germivir λειτουργούν συνεργιστικά για την καταπολέμηση των παρασίτων και την προώθηση της υγείας του εντέρου. Έχουν αντιπαρασιτικές, αντιβακτηριακές και ανθελμινθικές ιδιότητες, βοηθούν στην εξάλειψη των παρασίτων από τον οργανισμό και βελτιώνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα και οφέλη του Germivir

 • Εξαλείφει αποτελεσματικά τα παράσιτα από το σώμα.
 • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό και τη γενική υγεία.
 • Μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό των εντέρων.
 • Βοηθά στη βελτίωση της πέψης και στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
 • Αποτρέπει την εκ νέου προσβολή παρασίτων.
Germivir

Τρόπος χρήσης Germivir, φυλλάδιο, οδηγίες

Σύμφωνα με τις οδηγίες και το φυλλάδιο, οι αντενδείξεις, οι παρενέργειες, ο τρόπος χρήσης και αποθήκευσης του φαρμάκου αναφέρονται παρακάτω.

Αντενδείξεις

Ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Παρενέργειες

Πιθανή αλλεργική αντίδραση σε μεμονωμένα συστατικά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως με τα γεύματα.

Τρόπος αποθήκευσης

Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Το αποτέλεσμα της χρήσης Germivir

 • Εξαλείφει τα παράσιτα από το σώμα.
 • Βελτιώνει την πέψη και ανακουφίζει από τη φλεγμονή του εντέρου.
 • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό και τη γενική υγεία.
 • Αποτρέπει την επαναμόλυνση με παράσιτα.
 • Βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ 

« Η Germivir ήταν η σωτηρία μου! Από τότε που πήρα αυτές τις κάψουλες, έχω παρατηρήσει τεράστια βελτίωση στην υγεία μου. Υπέφερα συνεχώς από πεπτικά προβλήματα και γενική δυσφορία, αλλά μετά τη χρήση του Germivir, αυτά τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν εντελώς. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να απαλλαγεί από τα παράσιτα και να βελτιώσει την ευεξία του!».

«Αφού δοκίμασα πολλά προϊόντα ελέγχου παρασίτων, βρήκα τελικά το Germivir και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο. Έχω παρατηρήσει αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην πέψη και τη συνολική ενέργειά μου. Νιώθω επίσης πιο ανάλαφρη και το ανοσοποιητικό μου σύστημα φαίνεται πιο δυνατό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω στο μέλλον».

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε