Money Amulet, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, τιμή, πού να αγοράσετε

Money Amulet είναι ένα φυλαχτό που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει ευημερία και οικονομική αφθονία στη ζωή του ιδιοκτήτη του. Αυτό το φυλαχτό πιστεύεται ότι λειτουργεί ως κανάλι θετικής ενέργειας που βοηθά στην ευθυγράμμιση των προσωπικών δονήσεων με τη ροή του πλούτου.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Στρατηγικές θετικής ψυχολογίας για την αύξηση της ευτυχίας

Σύμφωνα με τη θετική ψυχολογία, χαίρεσαι όταν νιώθεις ότι η ζωή σου πηγαίνει καλά, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχεις επιλέξει. 

Τι είναι η θετική ψυχολογία;

Η θετική ψυχολογία είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο μελέτης που βασίζεται στην έρευνα. Εκτός από την προσφορά στρατηγικών για την ανάρρωση από ψυχικές ασθένειες, στόχος του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ευδοκιμήσουν. Η θετική ψυχολογία ασχολείται με την επίτευξη ενός βέλτιστου επιπέδου λειτουργικότητας χρησιμοποιώντας τα δυνατά σημεία ενός ατόμου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Επικεντρώνεται επίσης στην αύξηση της εμπειρίας μας από θετικές καταστάσεις όπως η ευτυχία, η χαρά, η ικανοποίηση, η ικανοποίηση από τη ζωή, η δημιουργικότητα, η ευγνωμοσύνη, η αισιοδοξία, η σοφία, το θάρρος, η αγάπη, ο θαυμασμός κ.λπ. 

Υπάρχουν τρία στοιχεία ευτυχίας: 

 1. Προσωρινή διάθεση   – πώς νιώθετε αυτή τη στιγμή
 2. Ικανοποίηση από τη ζωή   – Η συνολική σας εκτίμηση για τη ζωή
 3. Αξιολόγηση συγκεκριμένων τομέων της ζωής   – εργασία, σχέσεις, οικονομικά, υγεία κ.λπ.
 4. Nuubu

Γιατί είναι σημαντικά τα θετικά συναισθήματα και η ικανοποίηση από τη ζωή;

Συμβάλλουν σε:

 • καλύτερη σωματική υγεία και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (λιγότερες επισκέψεις στο γιατρό, ταχύτερη επούλωση)
 • μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • μεγαλύτερη δημιουργικότητα
 • μεγαλύτερη επιτυχία στην εργασία (καλύτερη λήψη αποφάσεων και απόδοση, υψηλότερες αποδοχές)
 • σχέσεις υψηλότερης ποιότητας (περισσότεροι φίλοι, ισχυρότερες συνεργασίες κ.λπ.)
 • αυξημένη προκοινωνική συμπεριφορά (περισσότερος εθελοντισμός, σύνδεση με την κοινότητα κ.λπ.)
 • μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης προκλήσεων

Πόσο πιο ευτυχισμένος μπορείς να είσαι;

Η έρευνα θετικής ψυχολογίας δείχνει ότι η ικανότητα να νιώθεις ευτυχία εξαρτάται από:   

 • Γενετική   (βιολογία και κληρονομικότητα) – 50%
 • Περιστάσεις   (φύλο, εθνικότητα, εισόδημα, εκπαίδευση, γεωγραφική θέση κ.λπ.) – 10%
 • Σκόπιμη δραστηριότητα   (επιλογές συμπεριφοράς, πρότυπα σκέψης, κ.λπ.) – 40%

Η σκόπιμη δραστηριότητα είναι ο τομέας όπου μπορείτε να ασκήσετε τον περισσότερο έλεγχο εάν θέλετε να αυξήσετε τη δική σας ευτυχία. Υπάρχουν δεξιότητες και στρατηγικές που μπορείτε να μάθετε για να αυξήσετε την ευτυχία και την ικανοποίηση από τη ζωή σας. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες, όπως όλοι μας, αλλά η απάντησή τους είναι να ανακάμψουν και να είναι ανθεκτικοί.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Φυλαχτό χρημάτων

Τι είναι η «καλή ζωή»;

Ο Δρ Martin Seligman, κορυφαίος ερευνητής στον τομέα της θετικής ψυχολογίας, χρησιμοποιεί  το μοντέλο PERMA  για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα:  

Θετικά  συναισθήματα: αυτό που νιώθουμε (χαρά, ευχαρίστηση, άνεση, ζεστασιά, κ.λπ.)
Δέσμευση  : πλήρης απορρόφηση σε διεγερτικές δραστηριότητες, «ροή»
Σχέσεις  με άλλους που είναι θετικές, τροφή, εκπλήρωση
Σημασία  : εξυπηρέτηση των άλλων για έναν σκοπό μεγαλύτερο από εμείς οι ίδιοι .
Επίτευγμα  : προσπάθεια για επίτευγμα και κυριαρχία.

Τι είναι το Money Amulet και σε τι χρησιμεύει;

Το Money Amulet είναι ένα φυλαχτό που έχει μυστικιστικές ιδιότητες για να προσελκύει ευημερία, αφθονία και καλή τύχη σε οικονομικά θέματα. Αυτό το φυλαχτό χρησιμοποιείται με την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και να ανοίξει νέες ευκαιρίες για επιτυχία και πλούτο. Θεωρείται ένα ισχυρό σύμβολο για την προσέλκυση θετικής ενέργειας που σχετίζεται με τα χρήματα και την προσέλκυση περιουσίας.

Προβλεπόμενη χρήση

Το Money Amulet μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με χρήματα και ευημερία. Παρακάτω είναι μια λίστα περιπτώσεων στις οποίες χρησιμοποιείται συνήθως το Money Amulet:

 • Όταν προσπαθείς να προσελκύσεις ευημερία και αφθονία στην οικονομική σου ζωή.
 • Πριν ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό έργο ή αναζητήσετε επιχειρηματικές ευκαιρίες.
 • Σε περιόδους οικονομικής δυσκολίας ή ανάγκης να ξεπεραστούν οικονομικά εμπόδια.
 • Σε περιόδους αλλαγής εργασίας ή καριέρας για να προσελκύσετε νέες ευκαιρίες και να πετύχετε οικονομική επιτυχία.
 • Κατά τη διάρκεια τελετουργιών ή πρακτικών εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην προσέλκυση χρημάτων και στην αύξηση του προσωπικού πλούτου.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Φυλαχτό χρημάτων

Πώς λειτουργεί το Money Amulet;

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα Money Amulet θεωρείται από μερικούς ως ένα αντικείμενο με μυστικιστικές ή ενεργητικές ιδιότητες και η υποτιθέμενη δύναμή του να προσελκύει οικονομική ευημερία δεν υποστηρίζεται από ισχυρά επιστημονικά στοιχεία. Παρακάτω είναι μερικές από τις έννοιες πίσω από τα εφέ του φυλαχτού σύμφωνα με τους υπερασπιστές του:

 • Ενεργειακή ευθυγράμμιση: Το Money Amulet λέγεται ότι βοηθά στην ευθυγράμμιση της προσωπικής σας ενέργειας με την ενέργεια του χρήματος και της αφθονίας. Αυτή η ρύθμιση λέγεται ότι διευκολύνει την προσέλκυση οικονομικών ευκαιριών και τη ροή χρημάτων προς το άτομο.
 • Ενεργειακή προστασία: Σύμφωνα με ορισμένους πιστούς, το φυλαχτό μπορεί να λειτουργήσει ως προστατευτική ασπίδα ενάντια σε αρνητικές ενέργειες ή μπλοκαρίσματα που μπορεί να εμποδίσουν τη ροή των χρημάτων. Πιστεύεται ότι είναι ένα είδος φραγμού ή φίλτρου που επιτρέπει μόνο θετικές και ευοίωνες ενέργειες να εισέλθουν στη ζωή του ατόμου.
 • Ενίσχυση των προθέσεων: Πιστεύεται ότι το Money Amulet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την ενίσχυση των προθέσεων που σχετίζονται με τα χρήματα και την ευημερία. Με το να το φοράτε ή να το έχετε κοντά, οι επιβεβαιώσεις, οι απεικονίσεις ή οι πρακτικές εκδηλώσεων που σχετίζονται με την οικονομική αφθονία πρέπει να ενισχύονται και να ενισχύονται.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα και πλεονεκτήματα του Money Amulet

 • Προσέλκυση της αφθονίας: Το φυλαχτό των χρημάτων πιστεύεται ότι έχει τη δύναμη να προσελκύει ευημερία και αφθονία στη ζωή αυτού που το φοράει.
 • Βελτίωση της οικονομικής τύχης: Πιστεύεται ότι το φυλαχτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της τύχης σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα και επιχειρήσεις, προσελκύοντας οικονομικές ευκαιρίες.
 • Προστασία από την κακή τύχη: Ένα Money Amulet θεωρείται προστατευτικό φυλαχτό που μπορεί να αποκρούσει την κακή τύχη και τις αρνητικές ενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση.
 • Αύξηση της αυτοπεποίθησης και της θετικής στάσης: Το φυλαχτό πιστεύεται ότι προάγει την αυτοπεποίθηση και μια θετική νοητική στάση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την οικονομική επιτυχία.
 • Ενίσχυση της οικονομικής διαίσθησης: Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Money Amulet μπορεί να ενισχύσει τη διαίσθηση και να πάρει καλές αποφάσεις όσον αφορά τα χρήματα.

Money Amulet οδηγίες χρήσης, φυλλάδιο, οδηγίες

Σύμφωνα με τις οδηγίες και το φυλλάδιο, οι αντενδείξεις, οι παρενέργειες, ο τρόπος χρήσης και αποθήκευσης του φαρμάκου αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φορέσουν το Money Amulet ως μενταγιόν στο λαιμό τους. Συνιστάται η άμεση επαφή με το δέρμα για να μεγιστοποιηθεί η επίδρασή του. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το Money Amulet ως μπρελόκ, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στα κλειδιά σας, στην τσάντα σας ή οπουδήποτε αλλού κρίνετε κατάλληλο. Εάν δεν θέλετε να το μεταφέρετε σε κοινή θέα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το Money Amulet στην τσέπη ή την τσάντα σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι σε ασφαλές μέρος όπου δεν θα καταστραφεί ή θα χαθεί. Αν δεν θέλετε να το έχετε μαζί σας, μπορείτε να τοποθετήσετε το Money Amulet στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε εμφανές σημείο όπου θα το βλέπετε συχνά.

Τρόπος αποθήκευσης

Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Money Amulet

Το αποτέλεσμα της χρήσης του Money Amulet

 • Αυξημένη έλξη για την αφθονία και την ευημερία.
 • Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη δική σας ικανότητα να προσελκύετε και να διαχειρίζεστε χρήματα.
 • Καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες και έσοδα.
 • Αυξημένη τύχη και περιουσία σε οικονομικά θέματα.
 • Μείωση οικονομικών εμποδίων και φραγμών.
 • Μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στην επιδίωξη οικονομικών στόχων.
 • Νιώθεις προστασία και ασφάλεια γύρω από τα χρήματα.
 • Ευθυγράμμιση με τη θετική ενέργεια του χρήματος και του πλούτου.
 • Βελτίωση της διαχείρισης και διαχείρισης των χρημάτων.
 • Προσέλκυση νέων οικονομικών ευκαιριών και συνδέσεων.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Ήμουν σε μια συνεχή οικονομική κρίση, αλλά όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το Money Amulet, η ζωή μου άλλαξε. Συνειδητοποίησα ότι άρχισαν να εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για να βγάλω χρήματα και σταδιακά τα οικονομικά μου προβλήματα εξαφανίστηκαν. Είναι πραγματικά ένα μαγικό φυλαχτό!».

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Το Money Amulet έχει γίνει ένα πραγματικό φυλαχτό καλής τύχης για μένα. Παρατήρησα ότι οι επιχειρηματικές μου συναλλαγές έγιναν πιο αποτελεσματικές, τα κέρδη αυξήθηκαν και η καλή οικονομική υγεία έγινε σταθερός σύντροφος. Συνιστώ το Money Amulet σε όποιον θέλει να προσελκύσει περισσότερα χρήματα στη ζωή του.»

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε