Nuubu Detox Foot Patch, Απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή

Nuubu Detox Foot Patch – Το σώμα μας συχνά συσσωρεύει σημαντική ποσότητα δηλητηρίων σε όλη τη ζωή μας. Το φαγητό που τρώμε και ο αέρας που αναπνέουμε είναι μερικά μόνο από τα μέρη από τα οποία μπορούν να προέλθουν αυτά τα δηλητήρια. Για να διατηρήσουμε άριστη υγεία και ευεξία, η αποτοξίνωση του σώματός μας είναι απαραίτητη.

Οι τοξίνες μπορούν να εμποδίσουν τα συστήματα του σώματός μας να λειτουργήσουν κανονικά. Εκτός από τα πρόσθετα σε επεξεργασμένα τρόφιμα, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα φυτοφάρμακα στα φρούτα και τα λαχανικά και τις χημικές ουσίες σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, μπορούν επίσης να ανιχνευθούν σε φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα τρόφιμα. Αυτά τα δηλητήρια μπορούν να συσσωρευτούν στα όργανα και τους ιστούς μας με την πάροδο του χρόνου, εμποδίζοντας τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Το σώμα μας έχει τα δικά του συστήματα για να απαλλαγεί από τους ρύπους. Το λεμφικό σύστημα, το συκώτι και τα νεφρά φιλτράρουν συνεχώς και απομακρύνουν τις τοξικές ενώσεις. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτά τα όργανα να συμβαδίσουν καθώς αυξάνεται το φορτίο δηλητηρίου. Για το λόγο αυτό, τα δηλητήρια μπορεί να επιμένουν στον οργανισμό μας, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολλά προβλήματα υγείας.

Τι είναι οι τοξίνες;

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενες   αναρτήσεις  , σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να γίνει τοξικό,   ακόμα και το νερό  , στη σωστή δόση! 

Στα δημοφιλή μέσα ενημέρωσης, η λέξη τοξίνη συχνά ορίζεται πολύ διαφορετικά από ό,τι στην επιστήμη. Στα δημοφιλή μέσα, κάποιος μπορεί να ονομάσει   ζάχαρη  , γλουτένη,   τεχνητά γλυκαντικά  ,   γλουταμινικό μονονάτριο  , κορεσμένα λίπη, καφεΐνη και πολλά άλλα 

συστατικά ως «τοξίνες». Αυτές οι αντιληπτές «τοξίνες» είναι ασφαλείς και δεν προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία όταν καταναλώνονται με μέτρο.

Στην επιστήμη, η τοξίνη αναφέρεται σε δηλητηριώδεις ουσίες που παράγονται φυσικά από ζωντανούς οργανισμούς, όπως η   βοτουλινική τοξίνη  . Οι τοξικές ουσίες είναι ουσίες που παράγονται συνήθως από τον άνθρωπο, όπως το αέριο χλώριο. Αυτά τα συστατικά ποικίλλουν ως προς την τοξικότητά τους και την πιθανή βλάβη που μπορούν να προκαλέσουν, η οποία σχετίζεται και πάλι στενά με τη δόση έκθεσης. 

Υπάρχουν τοξίνες στα προϊόντα που τρώμε;

Στην καθημερινότητά μας, αναπόφευκτα συναντάμε μικρές ποσότητες τοξινών και τοξικών ουσιών. Ωστόσο, όπως μάθαμε από τα προηγούμενα ιστολόγιά μας σχετικά με   τη δοσολογία   και   τη δοσολογία,   το σώμα μας μπορεί να   επεξεργάζεται και να αποβάλλει με ασφάλεια   μικρές ποσότητες τοξινών και τοξικών ουσιών όταν είμαστε   εκτεθειμένοι   , χωρίς να υποστούμε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Για την προστασία της δημόσιας υγείας στις ΗΠΑ, ο FDA έχει αναπτύξει   κανονισμούς   που διασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα δεν περιέχουν επιβλαβή επίπεδα τοξινών ή τοξικών ουσιών. Όταν πρόκειται για φάρμακα που μπορεί να περιέχουν τοξίνες, όπως το Botox, και πάλι ο FDA εργάζεται για να διασφαλίσει ότι χρησιμοποιείται η σωστή δόση και η σωστή δόση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη. 

Τα συστατικά του GRAS   και άλλα συστατικά, όπως τα τεχνητά γλυκαντικά, δεν είναι τοξίνες και είναι ασφαλή όταν καταναλώνονται και χρησιμοποιούνται σε τυπικές ποσότητες, εκτός εάν υπάρχει συγκεκριμένη αλλεργία. 

Τι είναι οι τοξίνες;

https://hanaleidayspa.com/what-are-toxins/embed/#?secret=Ye9B6dllRB#?secret=ioOBLVLTKQ

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox;

Μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να απαλλαγεί από τις τοξίνες χρησιμοποιώντας επιθέματα ποδιών Nuubu Detox, μια νέα και δημιουργική μέθοδο. Πριν πάτε για ύπνο, εφαρμόστε αυτά τα μπαλώματα στο κάτω μέρος των ποδιών σας. Το καθήκον τους είναι να απομακρύνουν τις τοξίνες από το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η βάση της ιδέας του Nuubu είναι η παλιά ιαπωνική γνώση. Αρκετές ευαίσθητες περιοχές στα πόδια μας πιστεύεται ότι σχετίζονται με πολλά από τα όργανα του σώματος. Μπορείτε να τονώσετε αυτές τις περιοχές εφαρμόζοντας αυτά τα μπαλώματα στο πόδι σας, βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών και βελτιώνοντας τη γενική σας υγεία.

Όντας μια μη επεμβατική και ήπια τεχνική, το Nuubu είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το Nuubu χρησιμοποιεί φυσικά βότανα και εκχυλίσματα βοτάνων αντί για άλλες χημικές τεχνικές ή τεχνικές αποτοξίνωσης που βασίζονται σε συμπληρώματα. Αυτά τα επιθέματα έχουν ηρεμιστικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή για όσους αναζητούν μια ήπια και ολιστική προσέγγιση στην αποτοξίνωση.

Η χρήση του Nuubu είναι εύκολη. Τα μπαλώματα τοποθετούνται στο κέντρο του πέλματος του ποδιού, στερεώνονται με τους ιμάντες που συνδέονται σε αυτά και αφήνονται να λειτουργήσουν ενώ κοιμάστε. Τα μπαλώματα θα έχουν διαφορετική απόχρωση όταν ξυπνήσετε το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι τα δηλητήρια έχουν αφαιρεθεί από το σώμα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς λειτουργούν τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox;

Τα μοναδικά επιθέματα ποδιών Nuubu Detox υποστηρίζουν τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος. Τα πέλματα των ποδιών σας έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν αυτά τα μπαλώματα στη θέση τους ενώ κοιμάστε άνετα και λειτουργούν αθόρυβα για να βοηθήσουν το σώμα σας να απαλλαγεί από τις τοξίνες που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου.

Η βάση των επιθεμάτων Nuubu είναι η ρεφλεξολογία, μια επιστήμη που υποστηρίζει ότι διάφορα όργανα και συστήματα του σώματος αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα σημεία στο πόδι. Όταν τοποθετούνται σε αυτά, αυτά τα έμπλαστρα ενεργοποιούν ακριβή σημεία ρεφλεξολογίας, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και τη ροή ενέργειας.

Η χρήση φυσικών στοιχείων στο Nuubu το κάνει μοναδικό. Τα επιθέματα αποτελούνται από έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό βοτάνων και εκχυλισμάτων βοτάνων με γνωστές αποτοξινωτικές ιδιότητες. Αυτά τα οργανικά συστατικά ενεργοποιούνται τη νύχτα όταν η θερμότητα του σώματος θερμαίνει τα μπαλώματα, ενθαρρύνοντας απαλά τις τοξίνες να φύγουν από το σώμα μέσω των ιδρωτοποιών αδένων στο πόδι.

Τα έμπλαστρα έχουν επίσης ένα ελαφρύ αποτέλεσμα κενού, διευκολύνοντας τη ροή υγρών και τοξινών από τα βαθύτερα στρώματα του σώματος προς την επιφάνεια. Μόλις εμφανιστούν αυτά τα δηλητήρια, τα μπαλώματα απορροφούν και τα συγκρατούν, εμποδίζοντάς τα να εισέλθουν ξανά στην κυκλοφορία του αίματος.

Τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox είναι κομψά στην απλότητά τους. Ταιριάζουν εύκολα στο βραδινό σας πρόγραμμα. Εφαρμόστε τα έμπλαστρα πριν τον ύπνο και αφήστε τα να δράσουν ενώ κοιμάστε. Δεν υπάρχει απαίτηση για περίτεχνες τελετές ή πρακτικές. Όταν αφαιρέσετε τα μπαλώματα την επόμενη μέρα, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή χρώματος. Αυτή η αλλαγή μερικές φορές θεωρείται ως απόδειξη ότι τα έμπλαστρα έχουν απορροφήσει και απορροφήσει με επιτυχία δηλητήρια και άλλους ρύπους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox;

Nuubu Detox

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

ετοιμάσου

Πριν εφαρμόσετε τα έμπλαστρα, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι στεγνά και καθαρά. Για να αφαιρέσετε τυχόν ακαθαρσίες και ακαθαρσίες, μπορούν να πλυθούν σε ζεστό σαπουνόνερο. Για να βεβαιωθείτε ότι τα μπαλώματα κολλάνε σωστά, στεγνώστε καλά τα πόδια σας με μια πετσέτα.

Εφαρμόστε επιθέματα

Αφαιρέστε ένα έμπλαστρο Nuubu Foot Detox από το δοχείο. Όπως θα δείτε, κάθε έμπλαστρο περιλαμβάνει μια κολλητική πλευρά και μια πλευρά που περιέχει φυτικά συστατικά. Ξεφλουδίστε το προστατευτικό στρώμα για να αποκαλύψετε την κολλώδη επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι το έμπλαστρο εφαρμόζει καλά και τοποθετήστε το στο κέντρο του πέλματος του ποδιού σας.

Χρησιμοποιήστε την αυτοκόλλητη ταινία για να στερεώσετε το έμπλαστρο

Χρησιμοποιήστε την περιλαμβανόμενη αυτοκόλλητη ταινία για να τη διατηρήσετε στη θέση της τη νύχτα. Τυλίξτε τον ιμάντα γύρω από το πόδι σας και πάνω από το έμπλαστρο για να το στερεώσετε σφιχτά αλλά απαλά. Αυτό μπορεί να εμποδίσει το έμπλαστρο να αποκολληθεί ενώ κοιμάστε.

Αφήστε τα όλη τη νύχτα

Τα έμπλαστρα Nuubu λειτουργούν καλύτερα λίγο πριν τον ύπνο. Κοιμηθείτε με επιθέματα ποδιών Nuubu Detox για να τους επιτρέψετε να κάνουν τη δουλειά τους. Αφήστε τα για τουλάχιστον 6 έως 8 ώρες για να τους δώσετε αρκετό χρόνο να απορροφήσουν τις τοξίνες και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες από το σώμα.

Το πρωί, αφαιρέστε προσεκτικά τα μπαλώματα από τα πόδια σας. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να εντοπίσετε μια αλλαγή στη σκιά, η οποία δείχνει ότι έχουν καταπιεί δηλητήριο. Αφού πετάξετε τα χρησιμοποιημένα έμπλαστρά σας, μπορεί να νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια νέα μέρα.

Ελέγξτε έξω:

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Φυσικά συστατικά σε επιθέματα Nuubu Detox και τα οφέλη τους

 • Ξίδι μπαμπού

Το ξύδι μπαμπού είναι πολύ γνωστό για τις ιδιότητές του που ενισχύουν τον μεταβολισμό και προάγουν την κυκλοφορία. Υποστηρίζει την ικανότητα του δέρματος να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα. Αυτή η ουσία είναι απαραίτητη στη διαδικασία αποτοξίνωσης, βοηθώντας στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών.

 • Ξύδι από ξύλο

Οι βελανιδιές χρησιμοποιούνται συχνά για την παραγωγή ξυδιού από ξύλο, το οποίο εκτιμάται για τις καθαριστικές του ιδιότητες. Λέγεται ότι βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του pH στο σώμα και βελτιώνει την απομάκρυνση των άχρηστων προϊόντων. Το ξύδι ξύλου βοηθά στη μείωση της μάζας των ακαθαρσιών.

 • Χιτοζάνη 

Η χιτοζάνη είναι μια φυσική ίνα που προέρχεται από το κέλυφος των καρκινοειδών όπως οι γαρίδες και τα καβούρια. Η χιτοζάνη χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και καλλυντικά. Είναι ευρέως γνωστό για την ικανότητά του να δεσμεύει μόρια λίπους, κάτι που βοηθά στην απομάκρυνση των άχρηστων προϊόντων και των λιπιδίων από τη διατροφή. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το συνολικό τοξικό φορτίο στο σώμα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Nuubu Detox
 • Είδος πολύτιμου λίθου

Η τουρμαλίνη είναι ένα ορυκτό που εκπέμπει πολύ υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία πιστεύεται ότι βελτιώνει την κυτταρική δραστηριότητα και την κυκλοφορία του αίματος. Η επιτάχυνση της απομάκρυνσης των αποβλήτων και των τοξινών μπορεί να υποστηρίξει τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος.

 • Βιταμίνη C

είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Αν και δεν έχει άμεση αποτοξινωτική δράση, βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από ρύπους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποτοξίνωσης, αυτό μπορεί να βελτιώσει τη συνολική υγεία και ευεξία σας.

 • Δεξτρίνη

Η δεξτρίνη είναι μια διαλυτή ίνα που βοηθά στην πέψη και μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αν και δεν είναι αποτοξινωτικό από μόνο του, βοηθά τα επιθέματα να λειτουργήσουν διεγείροντας έναν υγιή μεταβολισμό και την πέψη.

 • Houttuynia Cordata

Αυτό το φυτό είναι γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ικανότητες. Πιστεύεται ότι προάγει την υγεία του ήπατος, απαραίτητο για την ικανότητα του σώματος να φιλτράρει και να αποβάλλει τις τοξίνες. Το Houttuynia cordata βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα συστήματα αποτοξίνωσης του σώματος λειτουργούν με τη μέγιστη απόδοση.

 • Μέντα

Οι ηρεμιστικές ιδιότητες της μέντας μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα. Η υποστήριξη της πέψης διευκολύνει το σώμα να επεξεργάζεται και να αποβάλλει τα απόβλητα. Επιπλέον, η μέντα δίνει στα μπαλώματα ένα αναζωογονητικό άρωμα.

Ostyhealth

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Μοναδικές ιδιότητες των επιθεμάτων ποδιών Nuubu Detox

 • Φυσικά συστατικά

Τα επιθέματα Nuubu είναι κατασκευασμένα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα απολύτως φυσικών συστατικών. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να αποτρέψετε την είσοδο επιβλαβών χημικών στο σώμα σας κατά τη διαδικασία αποτοξίνωσης.

 • Απλή εφαρμογή

Η χρήση patches Nuubu είναι εύκολη και πρακτική. Αφήστε τα να λειτουργήσουν ενώ κοιμάστε. Απλώς εφαρμόστε τα στα πέλματα των ποδιών σας πριν πάτε για ύπνο.

 • Μη επεμβατικό και απαλό

Αυτά τα έμπλαστρα λειτουργούν χωρίς την ανάγκη επεμβατικών διαδικασιών ή την ανάγκη λήψης φαρμάκων. Δεν προκαλούν πόνο γιατί προσκολλώνται απαλά στα πόδια.

 • Ειδική χρήση για πόδια

Τα έμπλαστρα Nuubu προορίζονται για εφαρμογή στα πέλματα των ποδιών. Αυτή η έξυπνη λύση χρησιμοποιεί σημεία βελονισμού στο σώμα, τα οποία λέγεται ότι συνδέονται με πολλά όργανα και συστήματα.

 • Νυχτερινή αποτοξίνωση

Τα επιθέματα λειτουργούν όλη τη νύχτα, συντονίζοντας τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος ενώ κοιμάστε. Όταν ξυπνάτε, αισθάνεστε ανανεωμένοι και ανανεωμένοι.

 • Ορατή απομάκρυνση τοξινών

Μια από τις εκπληκτικές πτυχές των επιθεμάτων Nuubu είναι ότι μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με γυμνό μάτι. Τα έμπλαστρα συχνά αλλάζουν χρώμα καθώς απορροφώνται οι τοξίνες, μια σαφής ένδειξη της αποτελεσματικότητάς τους.

 • Χωρίς παρενέργειες

Τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox, όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες, είναι γενικά ασφαλή για τον οργανισμό και δεν προκαλούν αρνητικά αποτελέσματα λόγω της φυσικής τους σύνθεσης.

 • καλύτερη διάθεση

Αν και αυτό δεν είναι άμεσο όφελος, πολλοί πελάτες αναφέρουν ότι η τακτική χρήση των επιθεμάτων Nuubu έχει βελτιώσει τη συνολική τους ευημερία. Αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να έχετε έναν πιο υγιεινό και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Nuubu Detox

Γιατί συνιστούμε τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox;

Ως μία από τις πιο τέλειες λύσεις αποτοξίνωσης που διατίθενται στην αγορά σήμερα, προτείνουμε τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox . Η δέσμευση του Nuubu να χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό αποφεύγοντας τυχόν επικίνδυνα πρόσθετα.

Το Nuubu ξεχωρίζει ως μια πιο καθαρή και ήπια επιλογή σε έναν κόσμο όπου χρησιμοποιούνται πολύ συχνά προϊόντα αποτοξίνωσης που περιέχουν χημικά. Χρησιμοποιώντας γνώση αιώνων, αυτό το προϊόν βασίζεται στις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος για την απομάκρυνση των ακαθαρσιών. Τα έμπλαστρα Nuubu χρησιμοποιούν σημεία βελονισμού για να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση καθώς προσκολλώνται στα πέλματα των ποδιών σας.

Είναι εντυπωσιακό γιατί τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox δεν παρεμβαίνουν στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Απλώς βάλτε τα στα πέλματά σας πριν τον ύπνο και το σώμα σας θα λάβει σιωπηλή υποστήριξη. Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος είναι μια πρακτική και απροβλημάτιστη λύση για τη βελτίωση της συνολικής σας ευεξίας. Επιπλέον, η ικανότητα αυτών των επιθεμάτων να αλλάζουν χρώμα καθώς απορροφώνται οι τοξίνες υποδηλώνει την αποτελεσματικότητά τους. Αυτή είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική ένδειξη που δίνει έμφαση στην απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών από το σώμα.

Τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox έχουν γίνει μια αξιόπιστη επιλογή σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι που έχουν επίγνωση της υγείας αναζητούν εντελώς φυσικές, απαλές μεθόδους για να αποτοξινώσουν το σώμα τους. Αυτά τα επιθέματα έχουν τη φήμη ότι παρέχουν τα πιθανά οφέλη αποφεύγοντας τους κινδύνους των εναλλακτικών χημικών ουσιών, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή την ασφάλεια.

Τα επιθέματα ποδιών Nuubu Detox συνιστώνται ιδιαίτερα για την ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών αποτοξίνωσης του σώματος και τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας χωρίς την προσθήκη επικίνδυνων χημικών ουσιών. Δοκιμάστε τα και πηγαίνετε σε ένα απαλό, πραγματικό ταξίδι αποτοξίνωσης.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

1 σκέψη στο “Nuubu Detox Foot Patch, Απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή”

Σχολιάστε