Promicil – λειτουργεί; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Promicil είναι μια 100% φυσική κρέμα ειδικά σχεδιασμένη   για την καταπολέμηση του ποδιού του αθλητή. Μιλάμε για μια ενόχληση που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και που, σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει υψηλό επίπεδο αναπηρίας για πολλούς λόγους.

Βρίσκουμε διάφορα φάρμακα σε κυκλοφορία, αλλά δυστυχώς πολλά από αυτά αποδεικνύονται αναποτελεσματικά ή τουλάχιστον με ελάχιστα ορατά αποτελέσματα.

Από την άλλη, άλλοι μπορούν γρήγορα να μπλοκάρουν την ανάπτυξη του προβλήματος και ανάμεσά τους μπορούμε να  βρούμε το Promicil .

Έτσι στις επόμενες γραμμές θα δούμε μαζί ποια   είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, τα συστατικά, τις απόψεις και κριτικές όσων το χρησιμοποιούν ήδη,   πού και πώς να το αγοράσετε, την τιμή και ό,τι άλλο πρέπει να ξέρετε για το .

Promicil

Τι είναι το πόδι του αθλητή;

Το πόδι του αθλητή  είναι μια κοινή μυκητιασική (μυκητιακή) λοίμωξη. Το πόδι του αθλητή είναι μια μορφή μυκητίασης. Το Tinea pedis  είναι ένα άλλο όνομα για το πόδι του αθλητή. Το Tinea είναι ένα άλλο όνομα για την ringworm και το pedis σημαίνει πόδι ή πόδια. Το πόδι του αθλητή προκαλεί εξάνθημα με φαγούρα, καύση και καύση στο δέρμα του ενός ή και των δύο ποδιών. Το πόδι του αθλητή εμφανίζεται συχνότερα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει τις άκρες των ποδιών, τα πέλματα και τις φτέρνες.

Με αυτή τη μόλυνση, το δέρμα σας μπορεί να γίνει φολιδωτό, ραγισμένο ή να εμφανίσει φουσκάλες. Μερικές φορές και τα πόδια σας μυρίζουν άσχημα.

Πώς μοιάζει το πόδι του αθλητή;

Το πόδι του αθλητή μπορεί να επηρεάσει το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, τα πέλματα των ποδιών, τις άκρες των ποδιών, τις άκρες των ποδιών και τις φτέρνες. Το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται ερεθισμένο (κόκκινο, μωβ, γκρι ή λευκό), φολιδωτό ή ξεφλουδισμένο.

Ποιος επηρεάζεται από αυτό;

Το πόδι του αθλητή αγγίζει τους πάντες. Ωστόσο, οι άνδρες και τα άτομα άνω των 60 προσβάλλονται συχνότερα. Είναι πιο πιθανό να αναπτύξετε πόδι αθλητή εάν:

 • Διαβήτης.
 • Ευσαρκία.
 • εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Βλάβες ιστών ή πληγές στα πόδια.
 • Keramin

Τι είναι το Promicil;

Το Promicil   είναι μια   εντελώς φυσική κρέμα   που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια, αλλά χάρη σε ορισμένες ιδιότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία ομορφιάς. Συμπληρώνει τις συνιστώμενες θεραπείες για μυκητιάσεις, δυσάρεστη οσμή, κνησμό, αφυδάτωση του δέρματος, ξηρότητα και άλλα ενοχλητικά προβλήματα. Το προϊόν απαλύνει το δέρμα, αλλά και τα ταλαιπωρημένα νύχια, χάρη στη βαθιά επίδραση των ενεργών συστατικών που περιέχει.

Το Promicil  είναι σε θέση να σταματήσει τα σπόρια του μύκητα, μειώνοντας σημαντικά την περιοχή των μολυσμένων κυττάρων και ακόμη και την ικανότητα πολλαπλασιασμού της μόλυνσης. Όλα   αυτά οδηγούν στην πλήρη εξάλειψη του μύκητα. Θυμηθείτε ότι η μακροχρόνια και χωρίς θεραπεία ονυχομυκητίαση μπορεί να οδηγήσει σε συνέπειες που δεν μπορούν να υποτιμηθούν, όπως αλλεργικές αντιδράσεις, εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος και πολλές άλλες επιπλοκές.

Αρχικά, το πρόβλημα εκδηλώνεται ως σκάσιμο, φαγούρα, υπερβολική εφίδρωση και δυσοσμία. Μετά από λίγο, όμως, μπορεί να εμφανιστούν τα πρώτα σκασίματα, εξαιρετικά επώδυνα κίτρινα νύχια και έντονη ενόχληση στο περπάτημα. Τέλος,   στο τελικό στάδιο μπορεί να εμφανιστούν βαθιές ρωγμές,   πολύ έντονος πόνος   ακόμα και απώλεια νυχιών.

Συστατικά  της αντιμυκητιακής κρέμας Promicil  :

Promicil

Όπως αναμενόταν , το Promicil χρησιμοποιεί  μόνο  φυσικά συστατικά. Ακολουθεί μια λίστα με τις σχετικές δραστηριότητες που αναφέρονται από τον επίσημο ιστότοπο του προϊόντος:

 • Castoreweed με εκχύλισμα Mumijo:    Η δράση αυτών των συστατικών στοχεύει στην προώθηση της καταστροφής του μύκητα μέσω βαθιάς απολύμανσης. Επιπλέον, μπορούν να εξαλείψουν τον κνησμό και να επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης πιθανών πληγών και επώδυνων ρωγμών.
 • Εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera με εκχύλισμα φλοιού σημύδας:    Αυτά τα δύο εκχυλίσματα εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνου μικροχλωρίδας. Στην πράξη, θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα, ανακουφίζοντας από την υπερβολική εφίδρωση και τις δυσάρεστες οσμές που προκύπτουν.
 • Έλαιο Monarda και εκχύλισμα καλέντουλας:    Αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να σχηματίσουν ένα προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και επίσης ενισχύει την πλάκα των νυχιών.
 • Kanoe Propolis:    Το συστατικό βοηθά στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και επίσης βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος.

Οφέλη της  κρέμας Promicil  :

Ποια είναι τα πραγματικά οφέλη του Promicil; Χάρη στην καθημερινή χρήση της κρέμας, μπορούν να αποκατασταθούν οι σωστές λειτουργίες του δέρματος των ποδιών και των νυχιών.

Το Promicil  επομένως υποστηρίζει   την ευεξία, το pH του δέρματος, την υγεία, τον προστατευτικό φραγμό,   την κυκλοφορία και τη μικροκυκλοφορία. Συνοψίζοντας, μπορούμε να αναφέρουμε την επίδραση της κρέμας, πώς είναι αναζωογονητική, καταπραϋντική και μαλακτική. Πώς όμως το χρησιμοποιείς;

Η χρήση του απαιτεί ορισμένες απλές προφυλάξεις που είναι απαραίτητες για να εκτελέσει το προϊόν τη λειτουργία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να θυμόμαστε ότι  το Promicil  πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα ή τα νύχια. Η απορρόφηση της αλοιφής ξεκινά σχεδόν αμέσως και μπορεί να δράσει αμέσως στα βαθύτερα στρώματα των ιστών. Δρώντας σε κυτταρικό επίπεδο,   η μυκητιασική μόλυνση αρχικά επιβραδύνεται και στη συνέχεια εξαλείφεται.

Για αυτούς τους λόγους, η εφαρμογή της κρέμας θα πρέπει να επαναλαμβάνεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να αυξηθεί η αντοχή στις λοιμώξεις που σχετίζονται με τη μυκητίαση. Ωστόσο, απαιτείται μόνο ένας κύκλος για τη συντήρηση. Αναλυτικά, ο κατασκευαστής της κρέμας συνιστά τη χρήση της τουλάχιστον μία φορά το μήνα και την εφαρμογή της το βράδυ πριν πάτε για ύπνο ακολουθώντας αυτές τις απλές οδηγίες:

 • Πλύνετε και στεγνώστε τα πόδια σας καλά σκουπίζοντάς τα με μια μαλακή πετσέτα.
 • Πιέστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος από τη φιάλη.
 • Εφαρμόστε το Promicil  σε όλα τα πόδια, φροντίζοντας να φτάσετε στο εσωτερικό των δακτύλων.
 • Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν.

Δεδομένου ότι η κρέμα απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε τα πόδια σας.

Promicil

Κριτικές και απόψεις όσων  χρησιμοποιούν το Promicil  :

Στο Διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε μεγάλο αριθμό   απόψεων για το Promicil  , τόσο σε κοινωνικά δίκτυα όσο και σε φόρουμ αφιερωμένα στην υγεία γενικότερα. Για να δημοσιεύσουμε αυτές τις κριτικές, πραγματοποιούμε τυχαία αναζήτηση σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων αθλητών.

Οι τελευταίοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αυτού του είδους τα προβλήματα λόγω της υπερβολικής εφίδρωσης των ποδιών. Σε κάθε περίπτωση,   οι απόψεις αυτές φαίνεται να είναι θετικές,   με ορισμένες έγκυρες και φυσιολογικές εξαιρέσεις.

Φυσικά, μια από τις πιο εκτιμημένες πτυχές του  Promicil είναι    η εντελώς φυσική του σύνθεση, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το προϊόν χωρίς να ανησυχείτε για αντενδείξεις και παρενέργειες. Πολλοί χρήστες είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ταχύτητα της κρέμας.

Επιπλέον,  σύμφωνα με τη δήλωση   , το Promicil είναι σε θέση να εξουδετερώσει τα παθογόνα βακτήρια αποτρέποντας την εκ νέου ανάπτυξή τους.

Επιπλέον, η αλοιφή είναι σε θέση να ανακουφίσει τις φλεγμονές στα πόδια και τα νύχια, αλλά και τον κνησμό του δέρματος και να εξαφανίσει έτσι τις τυπικές δυσάρεστες οσμές. Τέλος, το Promicil   προάγει  την επούλωση των πληγών ενισχύοντας την αντίσταση του δέρματος. Συνοπτικά, οι χρήστες της κρέμας επιβεβαιώνουν τις υποσχέσεις του κατασκευαστή.

Πού μπορείτε να το αγοράσετε και ποια είναι η τιμή:

Promicil  δεν μπορεί να αγοραστεί σε κανένα φυσικό κατάστημα ή φαρμακείο στο εσωτερικό, πόσο μάλλον σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή στις πιο γνωστές πλατφόρμες συναλλαγών όπως το Amazon ή το Ebay. Για να δικαιολογήσουμε αυτή την επιλογή του κατασκευαστή, επισημαίνουμε ότι με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τη διανομή και να είναι σίγουρος ότι οποιοδήποτε άλλο προϊόν προσφέρεται σε άλλα κανάλια δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πλαστό με συστατικά αμφίβολης  προέλευσης  .

Όσο για την τιμή της κρέμας, αξίζει πάντα να τη γνωρίζετε στην επίσημη ιστοσελίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να συνεχίσει να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, υπάρχει   σημαντική έκπτωση 50% διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μια πολύ καλή ευκαιρία για να λύσετε ένα πολύ μισητό πρόβλημα.

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε