Tonuplex, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε

Οι κάψουλες Tonuplex είναι ένα συμπλήρωμα σχεδιασμένο για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης . Βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης και προάγουν την υγιή κυκλοφορία του αίματος.

Το Tonuplex είναι ένα φυσικό προϊόν σε μορφή κάψουλας που βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της αρτηριακής πίεσης. Αυτές οι κάψουλες έχουν σχεδιαστεί για να προάγουν την καρδιαγγειακή υγεία και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής.

6 φυσικοί τρόποι για να μειώσετε την αρτηριακή πίεση 

Η αερόβια άσκηση, μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο και η μειωμένη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να βοηθήσουν.

Ένας στους τρεις Αμερικανούς ενήλικες έχει   υψηλή αρτηριακή πίεση  . Γνωρίζατε ότι είστε ένας από αυτούς; Αυτή η κατάσταση – που σημαίνει ότι η δύναμη του αίματος που πιέζει τα τοιχώματα των αρτηριών είναι πολύ μεγάλη – ονομάζεται «σιωπηλός δολοφόνος» επειδή σπάνια προκαλεί συμπτώματα.  

Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η υψηλή αρτηριακή πίεση (επίσης γνωστή ως υπέρταση) μπορεί να βλάψει τις αρτηρίες σας και να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο   καρδιακής προσβολής  , εγκεφαλικού,   καρδιακής ανεπάρκειας   και νεφρικής ανεπάρκειας. Αλλά μπορείτε να αντιστρέψετε αυτόν τον κίνδυνο.  

Οι μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης έχουν δύο αριθμούς  , έναν ανώτερο (συστολικό) και έναν κατώτερο (διαστολικό).  Η μείωση της συστολικής αρτηριακής πίεσης στο μέγιστο των 120 mmHg έχει αποδειχθεί ότι μειώνει αυτόν τον κίνδυνο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: αλλαγές στον τρόπο ζωής και λήψη φαρμάκων. Αν και μερικοί άνθρωποι μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή τους πίεση μόνο με αλλαγές στον τρόπο ζωής, αυτές οι δύο προσεγγίσεις είναι συμπληρωματικές. 

«Η διαχείριση της αρτηριακής πίεσης είναι συχνά 70 τοις εκατό τρόπο ζωής και 30 τοις εκατό φαρμακευτική αγωγή», λέει ο προληπτικός καρδιολόγος   Luke Laffin, MD  . «Πρέπει να πάνε μαζί. Εάν παίρνετε φάρμακα για την αρτηριακή πίεση αλλά δεν αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, τα φάρμακα δεν θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά. 

Δείτε: cariovico , Cardiolis

Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με φυσικό τρόπο 

Ο όρος “αλλαγές στον τρόπο ζωής” σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας για να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση, αλλά ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά – και με τον καιρό μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε μεγαλύτερες αλλαγές.  

Ο Δρ Laffin εξετάζει μερικές από τις συνιστώμενες φυσικές (μη φαρμακευτικές) τροποποιήσεις που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση.  

Τρώτε λιγότερο αλάτι 

Εάν δεν έχετε διαγνωστεί με υψηλή αρτηριακή πίεση, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το εάν   η πρόσληψη αλατιού   επηρεάζει πραγματικά την αρτηριακή σας πίεση. Ωστόσο, αν έχετε διαγνωστεί με υπέρταση, ακούστε! 

«  Η μείωση της πρόσληψης αλατιού   είναι ίσως ο πιο σημαντικός τρόπος για να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση», λέει ο Δρ Laffin. «Στην πραγματικότητα, η έρευνα δείχνει ότι μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο έχει το ίδιο αποτέλεσμα με ενάμιση έως δύο φάρμακα για την αρτηριακή πίεση». 

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 3.500 mg νατρίου την ημέρα, που είναι περισσότερο από το διπλάσιο από  τη σύσταση της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA) που δεν υπερβαίνει τα 1.500 mg (ή περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού) αλάτι την ημέρα. Ωστόσο, επειδή αυτή η ποσότητα είναι τόσο αυστηρή, οι πάροχοι της Cleveland Clinic έθεσαν το όριο στα 2.300 mg.  

«Η σύσταση AHA είναι ένας φιλόδοξος στόχος», λέει ο Δρ. Laffin. «Αν μπορείτε να το πετύχετε αυτό χωρίς να αλλάξετε ριζικά τη διατροφή σας και να αισθάνεστε μιζέρια, αυτό είναι υπέροχο, αλλά το να φτάσετε στα 2.300 χιλιοστόγραμμα ή λιγότερο μπορεί να βοηθήσει πολύ». 

Το νάτριο   κρύβεται σε πολλά τρόφιμα  , επομένως η αποφυγή του μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι εφικτή. Η επιλογή έξυπνων υποκατάστατων αλατιού όπως το χλωριούχο κάλιο μπορεί να βοηθήσει. Χρειάζονται περίπου 10 έως 14 ημέρες για να προσαρμοστούν σε μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο, μετά την οποία ορισμένα τρόφιμα θα αρχίσουν να φαίνονται πολύ αλμυρά. 

ΕΠΙΠΤΩΣΗ:   Η μείωση της πρόσληψης νατρίου από τα επιβλητικά 3.500 mg σε πολύ πιο μέτρια 2.300 mg θα πρέπει να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση κατά 2 έως 3 mmHg. Ο περιορισμός της πρόσληψης νατρίου στην πιο αυστηρή συνιστώμενη από το AHA δόση των 1.500 mg την ημέρα θα πρέπει να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση κατά 5 ή 6 mmHg.   

Tonuplex

Τι είναι το Tonuplex και σε τι χρησιμεύει;

Οι κάψουλες Tonuplex είναι ένα συμπλήρωμα που αναπτύχθηκε ειδικά για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν έναν συνδυασμό φυσικών συστατικών που βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης, προάγοντας έτσι τη βέλτιστη κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας στη διατήρηση υγιούς αρτηριακής πίεσης.

Προβλεπόμενη χρήση

Συνιστάται η λήψη καψουλών Tonuplex στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Για άτομα που πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Σε καταστάσεις στρες ή άγχους που μπορεί να επηρεάσουν την αρτηριακή σας πίεση.
 • Ως συμπλήρωμα στη θεραπεία της υπέρτασης.
 • Για την προώθηση της υγιούς κυκλοφορίας του αίματος και την πρόληψη καρδιαγγειακών προβλημάτων.
 • Ως μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για τη διατήρηση ισορροπημένης και ελεγχόμενης αρτηριακής πίεσης.

Πώς λειτουργεί το Tonuplex ;

Οι κάψουλες Tonuplex λειτουργούν πλήρως, βοηθώντας στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης. Η μοναδική του φόρμουλα συνδυάζει μια ποικιλία από προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά για να προσφέρει συγκεκριμένα οφέλη.

Αυτές οι κάψουλες λειτουργούν ως εξής:

 1. Ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης: Τα συστατικά του Tonuplex δρουν ως παράγοντες ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης, συμβάλλοντας στη διατήρηση της σε υγιές επίπεδο. Βοηθούν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που διευκολύνει τη ροή του αίματος και μειώνει την πίεση στις αρτηρίες.
 2. Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: Τα συστατικά που υπάρχουν στις κάψουλες Tonuplex υποστηρίζουν επίσης την υγιή κυκλοφορία του αίματος. Αυτό συμβάλλει στον καλύτερο εφοδιασμό ιστών και οργάνων με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, προάγοντας την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.
 3. Προστασία των αγγείων: Ορισμένα συστατικά του Tonuplex έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτές οι ιδιότητες μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία των αιμοφόρων αγγείων από βλάβες που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες και τη φλεγμονή, συμβάλλοντας στη διατήρηση της ακεραιότητας και της ελαστικότητάς τους.
Tonuplex

Συστατικά Tonuplex (σύνθεση)

 • Εκχύλισμα Cranberry : Τα βακκίνια περιέχουν αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς.
 • Εκχύλισμα ιπποφαούς : Το ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς.
 • Μαγνήσιο : Το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο που μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, τόσο της συστολικής όσο και της διαστολικής, και στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας.
 • Σκόνη λουλουδιών ιβίσκου : Ο ιβίσκος περιέχει φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας.
 • Εκχύλισμα φύλλων ελιάς : Τα φύλλα ελιάς περιέχουν πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας.
 • Βιταμίνη Β6 : Η βιταμίνη Β6 μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων ομοκυστεΐνης, η οποία μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.
 • Συνένζυμο Q10 : Το συνένζυμο Q10 είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και στη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας.

Τρόπος χρήσης Tonuplex , φυλλάδιο, οδηγίες

Σύμφωνα με τις οδηγίες και το φυλλάδιο, οι αντενδείξεις, οι παρενέργειες, ο τρόπος χρήσης και αποθήκευσης του φαρμάκου αναφέρονται παρακάτω.

Αντενδείξεις

 • Αν και οι κάψουλες Tonuplex είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διαχείρισης της αρτηριακής πίεσης, σημειώστε ότι ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις ή προφυλάξεις. Παρακάτω είναι πιθανές αντενδείξεις:
 • Εγκυμοσύνη και θηλασμός: Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε , συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα, συμπεριλαμβανομένου του Tonuplex .
 • Υπερευαισθησία ή αλλεργίες: Εάν γνωρίζετε αλλεργία ή υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του Tonuplex , θα πρέπει να αποφύγετε την κατανάλωσή του και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Για να χρησιμοποιήσετε τις κάψουλες Tonuplex , ακολουθήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή και τις συστάσεις του επαγγελματία υγείας σας. Παρακάτω είναι ένας γενικός οδηγός για τον τρόπο χρήσης τους:

 1. Δοσολογία: Πάρτε τη συνιστώμενη δόση του Tonuplex σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η δοσολογία είναι συνήθως μία ή δύο κάψουλες ημερησίως, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθείτε συγκεκριμένες οδηγίες του προϊόντος.
 2. Διάρκεια χρήσης: Οι κάψουλες Tonuplex συνήθως λαμβάνονται με νερό και συνιστάται να γίνεται κατά τη διάρκεια των γευμάτων για να διευκολυνθεί η απορρόφηση των συστατικών. Ωστόσο, οι οδηγίες του προϊόντος ενδέχεται να υποδεικνύουν συγκεκριμένους χρόνους κατανάλωσης, επομένως είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες.
 3. Τακτικότητα: Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η τακτική και σταθερή λήψη των καψουλών Tonuplex , σύμφωνα με το συνιστώμενο δοσολογικό πλάνο. Για να επιτύχετε τα επιθυμητά οφέλη, είναι σημαντικό να είστε συνεπείς με την ημερήσια πρόσληψη.
 4. Cardio A, cardiolis
Tonuplex

Το αποτέλεσμα της χρήσης Tonuplex

 1. Έλεγχος της αρτηριακής πίεσης: Το Tonuplex μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αρτηριακή σας πίεση σε υγιές επίπεδο, συμβάλλοντας στην πρόληψη των επιπλοκών που σχετίζονται με την υπέρταση.
 2. Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία: Ρυθμίζοντας την αρτηριακή πίεση και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, το Tonuplex μπορεί να υποστηρίξει τη συνολική καρδιαγγειακή υγεία.
 3. Βελτιωμένη ευεξία: Με τη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας και τη διατήρηση υγιούς αρτηριακής πίεσης, μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν μια συνολική αίσθηση ευεξίας και ζωτικότητας.
 4. Αντιοξειδωτική υποστήριξη: Τα συστατικά που υπάρχουν στο Tonuplex , όπως τα αντιοξειδωτικά, μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και να προστατεύσουν τα κύτταρα από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.
 5. Ενίσχυση της καρδιάς: Η καρδιαγγειακή ισορροπία μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της καρδιακής λειτουργίας και στην προώθηση της καλύτερης καρδιαγγειακής απόδοσης.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ 

«Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τις κάψουλες Tonuplex . Ως λογιστής, η δουλειά μου περιλαμβάνει πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστή και καθιστική ζωή. Αυτό είχε αρχίσει να επηρεάζει την αρτηριακή μου πίεση και ανησυχούσα πολύ για την υγεία του κυκλοφορικού μου συστήματος. Αφού έψαξα και διάβασα για το Tonuplex , αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Tonuplex , έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην αρτηριακή μου πίεση. Μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι τα επίπεδά μου είναι υπό έλεγχο και νιώθω πολύ πιο ήρεμος και υγιής. Επιπλέον, παρατήρησα μια αύξηση στη συνολική ενέργεια και ζωτικότητα.

Συνιστώ το Tonuplex σε όποιον αναζητά έναν φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου της αρτηριακής πίεσης. Είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στην πορεία μου προς μια πιο υγιεινή ζωή. Σας ευχαριστώ Tonuplex !»

«Ως συνταξιούχος, πάντα έψαχνα για φυσικούς τρόπους για να φροντίσω την υγεία μου. Πρόσφατα, ο γιατρός μου με ειδοποίησε για την υψηλή αρτηριακή μου πίεση και μου συνέστησε να δοκιμάσω το Tonuplex . Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης του Tonuplex, παρατήρησα σημαντική μείωση στα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης. Μου έδωσε ηρεμία και μου επέτρεψε να απολαύσω τη συνταξιοδότησή μου χωρίς καμία ανησυχία. Επιπλέον, νιώθω πιο ενεργητικός και γεμάτος ζωντάνια.

Συνιστώ το Tonuplex σε όποιον αναζητά έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου της αρτηριακής πίεσης. Ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη στην πορεία μου προς την καλύτερη υγεία. Είμαι πολύ ευγνώμων για τα οφέλη που μου έδωσε η Tonuplex !»

Tonuplex , Τιμή, επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή – έκπτωση, Πού να αγοράσετε

Ωστόσο, ο κατασκευαστής προσφέρει μια ειδική προσφορά: 50% έκπτωση στο Tonuplex . Η μειωμένη τιμή αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Για να κάνετε μια παραγγελία, πρέπει να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο, όπου δεν χρειάζεστε κωδικό προσφοράς. Απλώς κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στον ιστότοπο και ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των προϊόντων που καλύπτονται από την προσφορά είναι περιορισμένος, γι’ αυτό συνιστάται η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό. Η πληρωμή θα γίνει μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

2 σκέψεις στο “Tonuplex, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε”

Σχολιάστε