TurboShaper, απάτη; Αρνητικά σχόλια, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, απόψεις

Χάστε βάρος με ένα έμπλαστρο;  Αν η ιδέα σας πείθει, αλλά σας φαίνεται αδύνατη, αξίζει  να γνωρίσετε το TurboShaper , τα καλύτερα  επιθέματα αδυνατίσματος  που βασίζονται σε κλινικές μελέτες και κριτικές και απόψεις καταναλωτών που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο.

Στις επόμενες ενότητες εξηγούμε τι  είναι τα TurboShaper , πώς λειτουργούν, πώς συναρμολογούνται και πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Επομένως, προσέχετε την οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone σας και διαβάστε.

Πώς ορίζονται το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία;

Οι γιατροί χρησιμοποιούν τους ιατρικούς όρους «υπέρβαρος» ή «παχυσαρκία» για να προσδιορίσουν εάν ένα άτομο διατρέχει αυξημένο κίνδυνο προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το βάρος.

Πώς ορίζονται το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία;

Ο δείκτης μάζας σώματος  (ΔΜΣ) χρησιμοποιεί μετρήσεις ύψους και βάρους   για   την εκτίμηση του ποσοστού σωματικού λίπους ενός ατόμου. Ωστόσο, ο υπολογισμός του ΔΜΣ σας μόνοι σας μπορεί να είναι περίπλοκος. Μια ευκολότερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε   την αριθμομηχανή ΔΜΣ   .

Μετά τον υπολογισμό του ΔΜΣ και την εμφάνιση του αποτελέσματος σε τυπικά διαγράμματα ΔΜΣ, οι γιατροί χρησιμοποιούν τέσσερις κατηγορίες για να περιγράψουν το βάρος των παιδιών μεταξύ 2 και 19 ετών:

 • Λιποβαρή:   ΔΜΣ κάτω από το 5ο εκατοστημόριο
 • Φυσιολογικό βάρος:   ΔΜΣ στο 5ο και κάτω από το 85ο εκατοστημόριο
 • Υπέρβαρος:   ΔΜΣ στο 85ο και κάτω από το 95ο εκατοστημόριο
 • Παχυσαρκία:   ΔΜΣ στο ή πάνω από το 95ο εκατοστημόριο

Για παιδιά κάτω των 2 ετών, οι γιατροί χρησιμοποιούν πίνακες βάρους και μήκους αντί για ΔΜΣ για να προσδιορίσουν το βάρος του παιδιού σε σχέση με το ύψος του. Ένα παιδί κάτω των 2 ετών που βρίσκεται τουλάχιστον στο 95ο εκατοστημόριο θεωρείται υπέρβαρο.

Ο ΔΜΣ δεν είναι τέλειο μέτρο του ποσοστού σωματικού λίπους και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, ένα μυώδες άτομο μπορεί να έχει υψηλό ΔΜΣ αλλά να μην είναι υπέρβαρο (ο επιπλέον μυς οδηγεί σε περισσότερο βάρος, αλλά όχι στην παχυσαρκία). Επιπλέον, μπορεί να είναι δύσκολο να ερμηνευτεί ο ΔΜΣ κατά την εφηβεία όταν τα παιδιά έχουν περιόδους ταχείας ανάπτυξης. Θυμηθείτε ότι ο ΔΜΣ είναι συνήθως ένας καλός δείκτης του ποσοστού σωματικού λίπους, αλλά δεν είναι   μια άμεση   μέτρηση.

Εάν ανησυχείτε για το βάρος του παιδιού σας, πηγαίνετε το στο γιατρό. Ο γιατρός σας θα σας ρωτήσει για τις διατροφικές σας συνήθειες και τη δραστηριότητά σας και θα σας προτείνει τρόπους για να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ο γιατρός σας μπορεί επίσης να ζητήσει εξετάσεις αίματος για να ελέγξει για ορισμένα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία.

Ανάλογα με τον ΔΜΣ σας (ή τη μέτρηση βάρους-μήκους) και την υγεία του παιδιού σας, ο γιατρός σας μπορεί να σας παραπέμψει σε έναν εγγεγραμμένο διαιτολόγο ή πρόγραμμα διαχείρισης βάρους. Για ορισμένα παιδιά, ο γιατρός μπορεί επίσης να συνταγογραφήσει φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση.

Turboshaper

Γιατί τα παιδιά είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα;

Παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στο να είναι ένα άτομο υπέρβαρο περιλαμβάνουν κακές διατροφικές συνήθειες, έλλειψη άσκησης,   γενετική   ή συνδυασμό αυτών. Η έλλειψη πρόσβασης σε υγιεινά τρόφιμα και ασφαλείς χώρους για ενεργό χρόνο είναι μια πρόκληση για πολλές οικογένειες. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η υπερβολική αύξηση βάρους μπορεί να προκληθεί από ενδοκρινικά προβλήματα, γενετικό σύνδρομο ή ορισμένα φάρμακα.

Διατροφή και τρόπος ζωής

Συχνά επιλέγουμε τροφές που μπορούν να καταναλωθούν γρήγορα και εύκολα – από fast food μέχρι επεξεργασμένα και συσκευασμένα γεύματα και σνακ. Ένα φορτωμένο πρόγραμμα μπορεί να αφήσει λίγο χρόνο για την προετοιμασία πιο υγιεινών γευμάτων ή την άσκηση. Τα μεγέθη των μερίδων   στο σπίτι και εν κινήσει είναι πολύ μεγάλα.

Επιπλέον, ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ένας καθιστικός τρόπος ζωής. Τα παιδιά συχνά περνούν περισσότερο χρόνο παίζοντας με ηλεκτρονικές συσκευές παρά παίζοντας ενεργά σε εξωτερικούς χώρους. Τα παιδιά που περνούν πολύ χρόνο μπροστά σε οθόνες είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαρα. Ο χρόνος μπροστά από την οθόνη διαταράσσει επίσης τον ύπνο. Τα παιδιά που δεν κοιμούνται αρκετά είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαρα.

Άσκηση και σωματική δραστηριότητα

Πολλά παιδιά δεν έχουν αρκετή σωματική δραστηριότητα. Τα μεγαλύτερα παιδιά και οι έφηβοι θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία ώρα μέτριας έως έντονης άσκησης καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων   αερόμπικ   και ασκήσεις για την ενίσχυση των μυών και των οστών. Τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών πρέπει να είναι ενεργά για τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα.

Γενετική

Η γενετική μπορεί να επηρεάσει το βάρος των παιδιών. Τα γονίδιά μας καθορίζουν τον τύπο του σώματός σας και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας αποθηκεύει και καίει λίπος. Ωστόσο, τα γονίδια από μόνα τους δεν μπορούν να εξηγήσουν την τρέχουσα κρίση παχυσαρκίας. Επειδή τόσο τα γονίδια όσο και οι συνήθειες μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά, πολλά μέλη της οικογένειας μπορεί να αγωνίζονται με την παχυσαρκία.

Τα άτομα της ίδιας οικογένειας τείνουν να έχουν παρόμοιες διατροφικές συνήθειες, καθιστικό τρόπο ζωής και παρόμοια επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. Ο κίνδυνος να γίνει ένα παιδί υπέρβαρο αυξάνεται εάν ο γονέας είναι υπέρβαρος ή παχύσαρκος.

TurboShaper  : Τι είναι;

Τα TurboShapers   είναι επιθέματα που πωλούνται σε μια βολική συλλογική συσκευασία και των οποίων η αποστολή είναι να εξασφαλίσουν γρήγορη και ελεγχόμενη απώλεια βάρους.

Εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα, παρέχουν μια συνεχή απελευθέρωση ενεργών συστατικών που βοηθούν το σώμα να κάψει λίπος και θερμίδες και να χάσει βάρος. Για το λόγο αυτό, αντιμετωπίζονται σαν «λιπολυτικά» ή συμπληρώματα καύσης λίπους, επειδή, όπως και αυτά, μπορούν να επιταχύνουν το μεταβολισμό μας, κάνοντάς τον να λειτουργεί πιο σκληρά ακόμα και όταν είμαστε σε   ηρεμία   .

Χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το στομάχι και τα έντερα, όπως συμβαίνει με τα πιο κοινά χάπια απώλειας βάρους, το TurboShaper επιτρέπει    στις βιοδραστικές ουσίες που περιέχει να φτάσουν στο αίμα πιο γρήγορα και επομένως να λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Τέλος, χάρη στην κατασκευή τους 4 στρώσεων, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και παραμένουν στο δέρμα ακόμα και όταν κάνετε ντους και ιδρώνετε υπερβολικά.

Επιθέματα αδυνατίσματος TurboShaper  : τι είναι

Τα επιθέματα αδυνατίσματος   όπως το  TurboShaper  είναι απλά επιθέματα που προσκολλώνται στο δέρμα και, χάρη σε μια τόσο απλή εφαρμογή, μπορούν  να εισάγουν αποτελεσματικά ουσίες καύσης λίπους στο σώμα, αναγκάζοντας το σώμα να καίει υδατάνθρακες, λιπίδια και θερμίδες πιο γρήγορα.

Επιπλέον, τέτοια προϊόντα συχνά περιέχουν επίσης συστατικά που καταστέλλουν την πείνα και τονώνουν, τα οποία διασφαλίζουν ότι δεν αισθάνεστε πεινασμένοι και διαρκώς κουρασμένοι, ακόμη και σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι τα επιθέματα απώλειας βάρους, όπως και άλλα φυσικά προϊόντα αδυνατίσματος, όπως τα συμπληρώματα διατροφής σε μορφή ταμπλέτας, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται εναλλακτικά, αλλά πάντα ως συμπλήρωμα σε μια δίαιτα αδυνατίσματος.

Τέλος, τα έμπλαστρα απώλειας βάρους είναι γενικά   καλύτερα ανεκτά   από άλλα προϊόντα αδυνατίσματος, όπως τα χάπια αδυνατίσματος, επειδή λειτουργούν διαδερμικά και επομένως δεν χρειάζεται να λαμβάνονται.

Turboshaper

Έτσι λειτουργούν  οι ενημερώσεις κώδικα TurboShaper

Όπως όλα τα επιθέματα αδυνατίσματος, τα TurboShapers   λειτουργούν διαδερμικά, επομένως δεν πρέπει να τα καταπίνουμε, αλλά απλώς να τα εφαρμόζουμε στο δέρμα και να τα αφήνουμε εκεί.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει αυτά τα έμπλαστρα από άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας είναι ότι η απελευθέρωση των ενεργών συστατικών στον οργανισμό πραγματοποιείται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο μηχανισμός δράσης τους βασίζεται επίσης σε τρία συνδυασμένα αποτελέσματα:

 • Λιπολυτικό αποτέλεσμα   μέσω ενεργών συστατικών που καίνε λίπος.
 • Αποτέλεσμα καταστολής της πείνας   χάρη σε ουσίες που αντίθετα δρουν απευθείας στους υποδοχείς κορεσμού του εγκεφάλου.
 • Καθαριστική/ενεργοποιητική δράση   χάρη στην παρουσία άλλων βιοχημικών συστατικών που επιτρέπουν στον οργανισμό να καθαριστεί και να βελτιστοποιήσει τη χρήση της ενέργειας που λαμβάνεται από τα τρόφιμα ακόμη και στο πλαίσιο μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων.

Ως εκ τούτου, κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η συνδυασμένη δράση αυτών των τριών επιδράσεων κάνει τα έμπλαστρα Raapid Slim να είναι αποτελεσματικά σε πάνω από 98% των περιπτώσεων και να παρέχουν τα ακόλουθα οφέλη για κάθε σωματότυπο (ήπιο υπέρβαρο, μέτρια υπέρβαρο, παχύσαρκο και σοβαρά παχύσαρκο):

 • απώλεια βάρους   (έως 15 κιλά το μήνα).
 • Κατέβασμα της μέσης   (μερικά εκατοστά).
 • εξάλειψη της χοληστερόλης, των αποβλήτων και των τοξινών.
 • Αυξημένη ψυχοσωματική ευεξία.
 • Παρατείνει το αίσθημα πληρότητας   (όχι άλλο σνακ το βράδυ και μεταξύ των γευμάτων).
 • Keto Probiotix, EasyLoss

Σύνθεση  TurboShaper

Τα οφέλη και τα αποτελέσματα  του TurboShaper   που μόλις είδαμε οφείλονται στην ειδική φόρμουλα ενεργών συστατικών του.

Συγκεκριμένα, μέσα στα μονοπάτια συναντάμε:

 • Εκχύλισμα Erba Mate:   αποτοξινωτικό/καθαριστικό αποτέλεσμα.
 • Λευκή μουριά:   λιπολυτική δράση, δρα άμεσα στο μεταβολισμό.
 • Φύκια Wakame:   δυναμωτική και λιπολυτική δράση χάρη στην υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών (φουκοξανθίνη).
 • Εκχύλισμα μανόλιας:   Το αποτέλεσμα καταστέλλει την πείνα καθώς μειώνει την παραγωγή γκρελίνης, μιας ορμόνης που παράγεται από τον εγκέφαλο και λειτουργεί ως υποδοχέας της όρεξης.
 • Goji berries   :   λιπολυτική δράση, πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, βελτιώνει το μεταβολισμό και την πέψη.

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη δράση αυτών των ουσιών, θα παρατηρήσετε ότι οι τρεις πρώτες (εκχύλισμα yerba mate, λευκή μουριά και φύκια wakame) δρουν κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας εμποδίζοντας τη συσσώρευση λίπους, καθαρίζοντας το σώμα και δίνοντάς του ενέργεια. Δύο (εκχύλισμα μανόλιας και γκότζι μπέρι) δρουν κυρίως τη νύχτα, διευκολύνοντας την κατανάλωση ενέργειας ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου και αποτρέποντας την πείνα που οδηγεί σε συχνά ξυπνήματα και ως εκ τούτου επιθέσεις στο ψυγείο, που συχνά καταστρέφουν τα αποτελέσματα της δίαιτας.

Turboshaper

TurboShaper  : πώς να το χρησιμοποιήσετε

Η χρήση   του TurboShaper   δεν είναι δύσκολη, καθώς είναι όλοι παρόμοιοι με τους συνηθισμένους δίσκους. Ωστόσο, για λόγους απλότητας, θα συνοψίσουμε τη διαδικασία που θα βρείτε επίσης στη συσκευασία:

 1. Βγάλτε το έμπλαστρο από τη συσκευασία.
 2. διαγραφή ταινίας?
 3. Τοποθετήστε το έμπλαστρο   σε μια περιοχή του σώματός σας που δεν μπορείτε να δείτε ή να αφαιρέσετε εύκολα λόγω θερμότητας ή ιδρώτα (π.χ. μασχάλη ή μηρό).
 4. Πιέστε το έμπλαστρο για περίπου είκοσι δευτερόλεπτα   για να βεβαιωθείτε ότι θα προσκολληθεί τέλεια στο δέρμα.
 5. Αφήστε το να δράσει για 24 ώρες   και μετά αντικαταστήστε το σοβά με νέο.

Ο κατασκευαστής συνιστά επίσης την εφαρμογή των  επιθεμάτων αδυνατίσματος TurboShaper τουλάχιστον 20 έως 30 λεπτά πριν από το γεύμα, έτσι ώστε τα ενεργά συστατικά να μπορούν να δράσουν. Η τήρηση αυτών των οδηγιών είναι φυσικά απαραίτητη προκειμένου να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα με τη χρήση αυτών των επιθεμάτων αδυνατίσματος.

Αξιολογήσεις και σχόλια στο  TurboShaper

Οι απόψεις και οι κριτικές που βρέθηκαν στο Διαδίκτυο σχετικά με   το TurboShaper   είναι πολύ ενθαρρυντικές και σας κάνουν να πιστεύετε ότι είναι ένα 100% ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν. Εδώ είναι μερικές από τις πιο συναρπαστικές μαρτυρίες:

57 ετών   :

«   Όταν ξεκίνησα την εμμηνόπαυση, πήρα μερικά κιλά και δεν μπορούσα να χάσω βάρος γιατί ο μεταβολισμός μου επιβραδύνθηκε. Κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω δίαιτα, ένιωθα τόσο κουρασμένη που δεν μπορούσα να μην σταματήσω. Τότε ανακάλυψα  τα μπαλώματα TurboShaper και μέσα σε λίγους μήνες επέστρεψα στο ιδανικό μου βάρος».

Απόψεις και σχόλια για

48 ετών:

«   Μετά από μια εγχείρηση που με ανάγκασε να κοιμηθώ για αρκετούς μήνες, πήρα 80 με 130 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και η ζωή μου πήρε πραγματικά μια στροφή προς το χειρότερο. Με όλο το λίπος που είχα ως έρμα, δεν μπορούσα πλέον να κουνηθώ και είχα διάφορα προβλήματα υγείας. Κάθε φορά που ξεκινούσα δίαιτα, αφού έχανα τα πρώτα κιλά, ένιωθα αμέσως πείνα και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να φάω, με αποτέλεσμα να ζυγίζω ακόμη περισσότερο. Όταν ο διατροφολόγος μου πρότεινε   να χρησιμοποιήσω  το TurboShaper σε συνδυασμό με δίαιτα, δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά μετά τις πρώτες χρήσεις ένιωσα αμέσως καλύτερα και λιγότερο πεινασμένος και τελικά έχασα όλα τα περιττά κιλά».

Πού μπορείτε να  αγοράσετε το TurboShaper;

 Τα επιθέματα αδυνατίσματος TurboShaper   είναι ένα προϊόν που   δεν θα βρείτε σε φαρμακεία ή συμβατικά καταστήματα, αλλά μόνο στο Διαδίκτυο   ,   στον ιστότοπο του κατασκευαστή   ή σε εξειδικευμένες πύλες. Ο κατασκευαστής αναλαμβάνει πάντα το κόστος, επομένως πρέπει να καλύψετε μόνο τα έξοδα αγοράς των προϊόντων.

Επιπλέον, υπάρχουν συχνά προσφορές και προωθήσεις σε ιστότοπους και άλλα επίσημα κανάλια που σας επιτρέπουν να αγοράσετε αυτά τα επιθέματα αδυνατίσματος σε μειωμένη τιμή.

Website | + posts

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

2 σκέψεις στο “TurboShaper, απάτη; Αρνητικά σχόλια, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, απόψεις”

Σχολιάστε