Valgone, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε

Valgone είναι μια κρέμα που αναπτύχθηκε για τη θεραπεία του βλαισού, μιας παραμόρφωσης του ποδιού που προκαλεί το μεγάλο δάχτυλο να απομακρύνεται από τα άλλα δάχτυλα. Αυτή η κρέμα έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη φλεγμονή, να ανακουφίζει τον πόνο και να βοηθά στη διόρθωση της θέσης του μεγάλου ποδιού με την πάροδο του χρόνου.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το hallux;

Το ” Hallux ” είναι λατινικό για το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Στην περίπτωση του κάλου,  το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μεγαλώνει προς το μικρό δάχτυλο του ποδιού  (=valgus). Η ανάπτυξη αυτή συνοδεύεται από ένα οστέινο εξόγκωμα στο εσωτερικό της βάσης του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (= hallux), το οποίο προκαλείται από την προς τα μέσα απόκλιση των οστών του μεταταρσίου από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Η άρθρωση γύρω από την οποία συμβαίνει αυτό ονομάζεται μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση. Έξω από την άρθρωση, υπάρχουν αλλαγές στους μαλακούς ιστούς. παρατηρούμε επιμήκυνση της κάψουλας, των συνδέσμων και των μυών από το εσωτερικό και συστολή/συστολή των δομών στο εξωτερικό.

Τι είναι το hallux;

Πηγή : https://hardingpodiatry.com.au/uncategorized/hav-hallux-abducto-valgus-deformity-or-bunions/

Η αιτία των παραισθήσεων

Κυρίως λόγω των παπουτσιών

Τα παπούτσια είναι ο κύριος εξωτερικός παράγοντας που επηρεάζει το σχηματισμό και την ανάπτυξη των κοχλιών. Οι κύριοι ένοχοι είναι τα γυναικεία παπούτσια, τα οποία είναι συχνά πολύ στενά (μελέτες έχουν δείξει ότι είναι κατά μέσο όρο δύο εκατοστά πολύ στενά για το πόδι) και το γεγονός ότι συχνά έχουν ψηλοτάκουνα, που αυξάνει την πίεση στο μπροστινό μέρος του ποδιού. .

Πιο συχνή στις γυναίκες

Οι γυναίκες έχουν εννέα φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από κότσι από τους άνδρες. Αυτό μπορεί να αποδοθεί εν μέρει σε κληρονομικούς παράγοντες (οι μελέτες έχουν δείξει ότι το 60% των περιπτώσεων συμβαίνουν σε οικογένειες), αλλά ένας παράγοντας είναι και τα μοντέρνα γυναικεία παπούτσια.

Τύποι κοχυλιών

Υπάρχουν περίπου δύο τύποι: η νεανική βαλβίδα, εάν εμφανίζεται πριν ή κατά την εφηβεία. Και βλαϊκός χαλασμός στους ενήλικες εάν σχηματιστεί αργότερα.

Παράπονα για κούνια

Ο πόνος εντοπίζεται συχνότερα στον όγκο των οστών. Τα κότσια αρχίζουν να φλεγμαίνουν (θυλακίτιδα ή θυλακίτιδα), γίνονται κόκκινα και  εξαιρετικά επώδυνα  . Το μέγεθος του κόγχου δεν καθορίζει πάντα τον βαθμό του πόνου που βιώνεται, τα άτομα με σχετικά μικρό κότσι μπορεί να αισθανθούν έντονο πόνο και δεν μπορούν πλέον να φορούν άνετα παπούτσια. Επιπλέον, οι άνθρωποι παραπονιούνται για πόνο στις αρθρώσεις στη βάση του δακτύλου ή πάνω ή κάτω από το δεύτερο δάχτυλο. Το πρόβλημα της  χρήσης παπουτσιών ή η εμφάνιση των ποδιών  είναι συχνά επαναλαμβανόμενες παθήσεις.

Ελέγξτε έξω: Nuubu Detox Foot Patch

valgone

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το Valgone και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Πότε χρησιμοποιείται το Valgone και ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις του;

Το Valgone είναι ένα καινοτόμο καλλυντικό προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για τη θεραπεία προβλημάτων που σχετίζονται με τον βλαισό, μια κοινή παραμόρφωση του ποδιού που χαρακτηρίζεται από μια κλίση του μεγάλου δακτύλου προς τα έξω. Η κρέμα έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη φλεγμονή, να ανακουφίζει τον πόνο και να βοηθά στη διόρθωση της θέσης του μεγάλου δακτύλου, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και την αισθητική εμφάνιση του ποδιού.

Ενδείξεις θεραπείας

Ακολουθεί μια λίστα περιπτώσεων στις οποίες συνιστάται η χρήση του Valgone:

 • Στην περίπτωση βλαισού βλαισού ή παρόμοιων παραμορφώσεων του ποδιού.
 • Όταν αισθάνεστε πόνο ή ενόχληση μέσα ή γύρω από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σας.
 • Κατά τη διάρκεια ή μετά από περιόδους έντονης σωματικής δραστηριότητας που μπορεί να προκαλέσει άγχος ή φλεγμονή του ποδιού.
 • Για να διορθώσετε τη θέση του μεγάλου ποδιού με την πάροδο του χρόνου.
 • Ως υποστήριξη στη φυσιοθεραπεία ή την αποκατάσταση ποδιών.
 • Για να βελτιώσετε την αισθητική εμφάνιση του ποδιού και να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη στο να φοράτε ανοιχτά παπούτσια ή σανδάλια.
 • Υπό την επίβλεψη γιατρού ή επαγγελματία υγείας που ειδικεύεται στη θεραπεία ποδιών.

Πώς λειτουργεί; Μηχανισμός δράσης

Ετσι δουλευει:

 • Μείωση της φλεγμονής: Το Valgone περιέχει ενεργά συστατικά γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους. Αυτά τα συστατικά δρουν για να μειώσουν τη φλεγμονή στην περιοχή που επηρεάζεται από τον βαλβισμό, ανακουφίζοντας έτσι τον πόνο και το πρήξιμο.
 • Ανακούφιση από τον πόνο: Η κρέμα Valgone έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη και μακροχρόνια ανακούφιση από τον πόνο που σχετίζεται με τον βλαισό. Τα συστατικά του δρουν στις νευρικές απολήξεις, μειώνοντας την αίσθηση του πόνου και βελτιώνοντας τη συνολική άνεση.
 • Διόρθωση της θέσης του μεγάλου δακτύλου: Το Valgone βοηθά στη σταδιακή διόρθωση της θέσης του μεγάλου δακτύλου που είναι στραμμένο προς τα έξω. Τα ενεργά συστατικά λειτουργούν ευθυγραμμίζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, προάγοντας τη σωστή θέση του και βελτιώνοντας την αισθητική εμφάνιση του ποδιού.
 • Ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος: Το Valgone περιέχει επίσης μαλακτικά και θρεπτικά συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα και βελτιώνουν την ελαστικότητά του. Αυτό βοηθά να διατηρείται το δέρμα των ποδιών σας υγιές και αποτρέπει το σχηματισμό κάλων ή την υπερβολική ξηρότητα.
valgone

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Σύνθεση Valgone – Δραστικά συστατικά

 • Boswellia Serrata : Το εκχύλισμα Boswellia Serrata είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για τη μείωση της φλεγμονής και την ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με τον βλαισό.
 • Άνθη Arnica Montana: Τα εκχυλίσματα λουλουδιών Arnica Montana χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου και τη μείωση της φλεγμονής. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πόνου και να βελτιώσουν την άνεση εάν έχετε βαλβίτιδα.
 • Ρίζα ραφιού : Η ρίζα του ραφιού, ή η ρίζα, είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές και αναπλαστικές της ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την επιτάχυνση της επούλωσης των δερματικών βλαβών και τη μείωση του οιδήματος.
 • Άνθη καλέντουλας : Τα εκχυλίσματα λουλουδιών καλέντουλας είναι γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές τους ιδιότητες. Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής και στην επιτάχυνση της επούλωσης του κατεστραμμένου δέρματος.
 • Θυμάρι : Το αιθέριο έλαιο θυμαριού έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στην πληγείσα περιοχή.

Αυτά τα συστατικά επιλέχθηκαν για τις πιθανές ευεργετικές τους ιδιότητες στη θεραπεία της παραμόρφωσης του βλαισού και στην προώθηση της συνολικής ευεξίας των ποδιών.

Οφέλη

 • Μείωση της φλεγμονής και του οιδήματος στην περιοχή που έχει προσβληθεί από βαλβίδα.
 • Ανακούφιση από τον πόνο που σχετίζεται με βαλβίτιδα.
 • Προωθεί τη σταδιακή διόρθωση της θέσης ενός στραβά μεγάλου ποδιού.
 • Βελτιώνει την αισθητική εμφάνιση του ποδιού.
 • Βοηθά στην αποκατάσταση της λειτουργίας του ποδιού.
 • Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα των ποδιών.
 • Φόρμουλα βασισμένη σε φυσικά συστατικά επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Φύλλο οδηγιών χρήσης – Πώς να χρησιμοποιήσετε το Valgone ;

Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, διαβάστε προσεκτικά αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Καθαρίστε και στεγνώστε καλά την πληγείσα περιοχή. Πάρτε μια μικρή ποσότητα κρέμας Valgone και απλώστε τη στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και στη γύρω περιοχή. Κάντε απαλό μασάζ με την κρέμα στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Επαναλάβετε την εφαρμογή 2-3 φορές την ημέρα, σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τακτικά το Valgone για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία του βλαισού.

Αντενδείξεις

Μην το χρησιμοποιείτε σε σκασμένο, ερεθισμένο δέρμα και ανοιχτές πληγές.

Παρενέργειες

Το Valgone είναι μια ασφαλής κρέμα για χρήση, αλλά μπορεί να εμφανιστούν μεμονωμένες παρενέργειες, αν και αυτό είναι σπάνιο. Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν ερεθισμό του δέρματος, ερυθρότητα ή κνησμό στο σημείο εφαρμογής.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

valgone

Επιπτώσεις από τη χρήση του προϊόντος

Εδώ είναι μερικά πιθανά αποτελέσματα:

 • Μείωση της φλεγμονής:Valgone μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στην περιοχή που επηρεάζεται από το βαλγού, ανακουφίζοντας το πρήξιμο και την ερυθρότητα.
 • Ανακούφιση από τον πόνο: Τακτική χρήση Valgone μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο που σχετίζεται με τον βλαισό, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση και κινητικότητα.
 • Βελτίωση της θέσης του μεγάλου δακτύλου: Valgone στοχεύει στη σταδιακή διόρθωση της εξωτερικής θέσης του μεγάλου δακτύλου, βοηθώντας στην αποκατάσταση της καλύτερης ευθυγράμμισης του ποδιού.
 • Βελτιωμένη αισθητική: Συνεπής χρήση Valgone μπορεί να βελτιώσει την αισθητική εμφάνιση του ποδιού μειώνοντας την ορατότητα του βλαισού και βοηθώντας στην αποκατάσταση της αυτοπεποίθησης όταν φοράτε παπούτσια με ανοιχτές μύτες.
 • Ενυδάτωση δέρματος: Ενυδατικά συστατικά που περιέχονται σε Valgone βοηθούν να διατηρήσετε το δέρμα των ποδιών σας ενυδατωμένο και τρέφεται, κάνοντας το δέρμα πιο απαλό και υγιές.
 • Μεγαλύτερη άνεση και ευεξία: Με τη χρήση Valgone μπορείτε να νιώσετε μια συνολική βελτίωση στην άνεση και την ευεξία των ποδιών σας, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε καθημερινές δραστηριότητες χωρίς πόνο και ενόχληση.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πραγματικές κριτικές, αρνητικά και απόψεις – σχόλια από το φόρουμ

Valgone αποδείχτηκε ένα πραγματικό δώρο θεού για μένα. Μετά από τακτική χρήση για αρκετές εβδομάδες, παρατήρησα σημαντική βελτίωση. Ο πόνος μειώθηκε και το πρήξιμο μειώθηκε. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρήκα επιτέλους ένα προϊόν που λειτουργεί πραγματικά!

Πραγματικές κριτικές, αρνητικά και απόψεις – σχόλια από το φόρουμ

«Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ Valgone Παρατήρησα σημαντική βελτίωση στην κατάσταση του βλαισού μου. Το χρησιμοποιούσα δύο φορές την ημέρα και παρατήρησα σημαντική μείωση της φλεγμονής. Νιώθω επίσης πιο άνετα περπατώντας και φοράω τα αγαπημένα μου παπούτσια. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα Valgone σε όποιον παλεύει με βαλγού».

Γνώμες ειδικών – ιατρική γνωμάτευση

Ως ορθοπεδικός ιατρός με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία, είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω πολλά προϊόντα για τη θεραπεία του βλαισού. Ανάμεσα τους Valgone έχει αποδειχθεί αποτελεσματική και ασφαλής επιλογή για τους ασθενείς μου. Σχεδιασμένο με φυσικά συστατικά όπως η Arnica Montana και το θυμάρι, παρέχει σημαντικά οφέλη στη μείωση της φλεγμονής και του πόνου που σχετίζεται με τον βλαισό.

Προσωπικά έχω παρατηρήσει πώς το Valgone βοήθησε τους ασθενείς μου να μειώσουν τη φλεγμονή στην πληγείσα περιοχή και να βελτιώσουν την κινητικότητα των ποδιών. Επιπλέον, πολλοί ασθενείς έχουν αναφέρει αξιοσημείωτη ανακούφιση από τον πόνο μετά από συνεχή χρήση του Valgone . Αξίζει να τονιστεί ότι το Valgone είναι ένα ασφαλές προϊόν και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα συστατικά του έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Valgone σε ασθενείς που θέλουν μη επεμβατική θεραπεία για το βαλγού. Το Valgone είναι μια αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα του βλαισού και συμβάλλει στη συνολική ευεξία του ποδιού.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε